L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de maig del 2018

Pilar Ausina pren possessió com a nova regidora de Compromís


 
Pilar Ausina  va prendre possessió com a regidora de Compromís en el plenari passat en substitució de Llum Sansaloni que, per motius personals, va renunciar a l’acta de regidora en el passat ple d’abril. La regidora va prometre el càrrec i complir i fer complir la Constitució.

La nova regidora entrarà a més a formar part del govern municipal i assumeix les delegacions especials en matèria de promoció turística i joventut.


La incorporació de Pilar Ausina al grup municipal de Compromís conclou la remodelació del govern municipal i el repartiment de competències ja anunciades. Així, Perfecto Benavent, ocuparà la cartera d’Obres Públiques, Accessibilitat i Mobilitat, que s’afegeixen a Hisenda i Personal que ja exercia, i manté la primera tinència d’alcaldia.

Josep Llàcer assumeix la cartera de Patrimoni i la regidoria de nova creació de Festivals Musicals, a més de les responsabilitats d’Urbanisme i Esports que ja tenia. Serà el segon tinent d’alcalde.


Bea Ferreres serà la nova regidora de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, a més de seguir amb les responsabilitats d’Educació i de Promoció Lingüística. Ocuparà també la tercera tinència d’alcaldia. Es la portaveu de Compromís en els plenaris.


La regidora Noèlia Alberola agafarà la gestió de la brigada municipal, una responsabilitat que s’afig a les que ja tenia en Serveis Socials, Igualtat i Memòria Històrica.

Enrique Chofre afig les seues responsabilitats de Transparencia i Comunicació les delegacions de Contractació i Serveis Públics.