L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 13 de maig del 2018

No ens digueu que no ho saben...



S'acosta l'estiu i alguns propietaris han d'anar pensant en arreglar els jardins del xalet a la platja... estem en plena primavera i, després de l'hivern,  els arbres i plantes han crescut i han brotat els darrers mesos i cal arreglar-lo, deixar-ho a punt, per a la temporada estival... són fets que esdeven tots els anys. El cicle natural i vital. 



I com tots els anys, majorment quan arriba el mes de maig i els caps de setmana són molts els propietaris qui es dediquen a arreglar els jardins dels xalets. I quan acaben... tot al contenidor! Es prou normal i habitual vore els caps de setmana imatges com les que publiquem.



No ens digueu que no ho saben. No ens digueu que no saben que poden llançar rames, branques i demés al costat del contenidor. Ho saben, i tant que ho saben. Saben que  no poden deixar-ho en la via pública. Però ho fan. Al costat dels contenidors, quan veuen que no hi ha contenidors per a deixalles vegetals de jardins.


Tot el món sap que el destí de les restes de poda és l'ecoparc. S'ha dit moltes vegades, però alguns propietaris no en fan cas. Es més fàcil tirar-ho enmig del carrer i ja ho arreplegaran que, posar-ho dins de bosses grans, i anar a l'ecoparc. Massa faena agafar el cotxe i anar a l'ecoparc. Sí, també està obert el diumenge.

I es pot donar la circumstància que,  qui actua així, després són els primers que veuen un paper en terra i  diuen: Es que no netegen, el carrer està brut! 


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina poca-vergonya que tenen. En tota la intencio. Perquè ja deuen ser majorets per saber el que fan.

Anònim ha dit...

I ben majorets, dels que solen donar lliçons als més jóvens. Ho fan de forma reiterativa.

Anònim ha dit...

I què hi ha sobre les despeses orgàniques com les taronges podrides del camp? on perteneixen? Ho dic, perquè a l'ecoparc no, als contenidors tampoc. Llavors? Agrairïa que algú em donés una sol.lució. No per a 4 o 5 kilos, sinó per 1000 o 2000. Gràcies.