L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 23 de maig del 2018

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Cal no confondre: El pernil no és cansalada, ni Compromís és l’Ajuntament ni el govern del PP és el Congrés dels Diputats





Ni el pernil és cansalada, por molt magreta que estiga, ni el govern municipal és l’Ajuntament com tampoc el govern de M.Rajoy del PP és el Congres dels Diputats. Conformes, no?

El govern municipal no és l’Ajuntament-Institució. No confonem els termes i les funcions. El partit del govern actua en nom de la “institució dita Ajuntament” sempre i quan hi ha un mandat del plenari. ¡Que per alguna cosa està el plenari! Fins ací tot clar, no?

Anem al tema. Com tots vostès saben, a l’ordre dels dia dels plenaris l’últim punt és sempre “prec i preguntes”. Per “preguntar” o “pregar” al govern de torn sobre les seues accions. Al darrer plenari, el PP li va “pregar” al govern  Compromís que s’adheria a la concentració convocada el dia 26 en defensa del món rural. El prec va ser contestat per Compromís dient que sí, que Compromís sempre està a favor del mon rural, faltaria més! I no va haver-hi més, ni es va parlar més.

Ara, al cap d’unes setmanes, el PP fa una nota de premsa del tipus “a per ells. Embolica i enreda que tot val” on afirma, textualment, que li “van sol·licitar a l’Ajuntament que s’adherira” i que  “encara no hem obtingut resposta per part del govern de Compromís”. Fals.

El PP té una empanada mental i com es veu clarament, confon les coses. El govern no és l’Ajuntament-Institució, no és el mateix. Vostés feren un prec al govern municipal i se li va respondre de seguida, en la sessió.

Ara ¿era això el què volia el PP? O  realment el que volien era una manifestació institucional de l’Ajuntament-Institució presa per tots els partits. Esta ben clar: “han confundido el jamón con el Tocino”, han confós “partit de govern amb Ajuntament institució” quan no és el mateix.

Miren, senyors del PP:  Els precs i preguntes són això precs i preguntes. No són cap posicionament institucional de l’Ajuntament, com vostès erradament consideren. Ho lamentem de dir: no “s’enteren”. Si volien un posicionament clar i definit de l’Ajuntament com a institució, calia haver presentat una moció, que serveixen per a indicar quin és el posicionament de l’Ajuntament-Institució, o siga de tot el consistori, davant qualsevol tema. I això no ho féreu. I dubtem que sapigueu que s'ha de fer així.

Las nota de premsa demostra, una vegada més,  la ignorància del PP en els procediments administratius, de no saber com es fan les coses en els Ajuntament. El problema és que són moltes vegades de confusions com aquestes. No aprenen  i cada dia més van arrere com els carrancs. I damunt, la responsable del partit que autoritze aquesta nota i que es publique en els mitjans oficials-oficiosos del PP!!!. Comprenem perquè es parle de diverses candidatures per ser el/la cap de llista en els populars el 2019.

Miren, senyors del PP: la millor manera d’ajudar a nivell local els nostres llauradors es fer com fa Compromís: donar a AVA un lloc de reunions en bones condiciones, cosa que el PP mai va fer quan va ser govern, o aconseguir la cessió gratuïta de la Cambra Agrària per als llauradors, cosa que tampoc van fer en els seus 16 anys de govern. ¿Entesos?