L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 11 de maig del 2018

L'Escola Infantil "Víctor Calatayud" obri el termini de nou ingrés fins el dia 24


L’Escola Infantil "Víctor Calatayud" ha obert el termini per a fer la sol·licitud de nou ingrés en aquest centre per al curs 2018/19, una vegada s'han conegut les vacants. Els interessats en nova matriculació hauran de presentar la documentació abans del 24 de maig, data en què es baremaran les sol·licituds.

Les vacants per al curs vinent són les següents: 8 places de nova matriculació per a nascuts en 2018; 18 places per a noves matriculacions de xiquets nascuts en el 2017, entre 1 i 2 anys; i 12 places per a noves matricules per a xiquets nascuts en el 2016, entre 2 i 3 anys
 
 
La documentació que s’ha de presentar amb la sol·licitud serà l’informe de salut, una fotocòpia del full del llibre de família on estan inscrits tots els membres de la unitat familiar, una fotocòpia del DNI del pare i de la mare, un certificat mèdic acreditatiu de l'estat de gestació amb indicació de la data prevista de part (per als sol·licitants no nascuts) i la documentació per a baremar.

Les llistes provisionals d’admesos es publicaran el 25 de maig, una vegada comprovades les sol·licituds i fets els barems, i hi haurà temps per a presentar reclamacions fins al 29 de maig. La publicació de les llistes definitives d’admesos i xiquets en llista d’espera serà el 12 de juny, i la matrícula de l’alumnat es formalitzarà entre l’1 i el 8 de juny.