L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 24 de maig del 2018

L’Escola d’Estiu obri el dilluns, 28 de maig el període de matrícula



La matrícula serà al Braç Treballador el dilluns, dia 28, per al centre de la platja i el dimarts, dia 29, per al centre de la ciutat. 

La XXII edició de l’Escola d’Estiu arranca amb el procés d’inscripcions des del pròxim dilluns, dia 28, fins al dijous, dia 31. El servei acollirà durant el mes de juliol xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys perquè participen en un programa lúdic i educatiu d'alternativa al temps lliure de l’estiu. 

L’Escola d’Estiu estarà activa del 2 al 31 de juliol, en horari de 9 a 13 hores, i de dilluns a divendres, en els centres de l'escoleta de la platja i el CEIP Alfàndec a Tavernes. En total, hi ha una oferta de  149 places en total, repartides entre el centre de la platja, amb 55 alumnes, i el centre a la ciutat, que en rebrà fins a 94. 

Les inscripcions es faran en la planta baixa de l’edifici del Braç Treballador, situat en el carrer Calvari 87. Com a novetat, enguany les inscripcions per als distints centres de l’Escola d’Estiu seran en dies diferents: la inscripció per al centre de la platja serà el dilluns 28 de maig, exclusivament, mentre que de dimarts, dia 29, fins el 31, serà la inscripció per al CEIP Alfàndec . 

Cal indicar que de 9:15 a 10:15 es repartiran els torns per ordre de presència per a formalitzar la inscripció posterior. El preu de l’Escola és de 100 euros per xiquet, i 90 si hi va un grup de germans. 

 La regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, ha manifestat que “donem un any més el servei de l’Escola d’Estiu per a oferir un espai d’educació i activitat per al xiquets de Tavernes en el període vocacional”.

En l’escola, els xiquets participaran en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats de dinamització i jocs adaptats al seu procés evolutiu. 

Els xiquets i xiquetes inscrits en el col·legi Alfàndec tindran la possibilitat de servei de menjador sempre i quan hi haja un grup mínim.