L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 26 de maig del 2018

L'equip de raspall "iniciació" de Tavernes és el subcampió provincial


 
L’equip de raspall “iniciació” de Tavernes s’ha proclamat subcampió provincial en haver perdut davant l’equip de Rafelbunyol per 25-10.


Atenció, no feu massa cas al resultat final perquè no reflecteix el gran partit que han fet els xavals vallers, ni com ha estat de disputada la partida. Molts dels jocs igual podien haver acabat d’un costat que de l’altre, i així s’hagués vist un resultat més igualat i més en consonància amb el que ha estat una gran partida, fenomenal.


L’equip valler esta format, d’esquerra a dreta segons la fotografia que publiquem, per Alex, Aaron i Blai, i han arribat a la final després de vèncer en les semifinals a Polinyà i haver-se proclamat campió comarcal després de vèncer al de Bellreguard.

Enhorabona, campions!!!