L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.937
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:36.452

diumenge, 6 de maig del 2018

La vallera Cristina Sanz del CETV triomfa en diverses proves de marxa nòrdica

 
La vallera Cristina Sanz, del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna (CETV) s'està demostrant com una gran campiona en la modalitat de marxa nòrdica, on ha participat en diverses proves aquesta darrer setmana, amb un resultats molts positius. En la fotografia superior, a Elx com a tercera autonòmica sènior.

A Xàtiva, davant la col·legiata, segona sènior
Així el passat dia 28 d'abril, a la localitat de Xàtiva tingué lloc el campionat de Marxa Nòrdica de la Federació Valenciana de Muntanyisme (FEMECV), amb un itinerari molt exigent de 16 km. Cristina Sanz va ser segona en la categoria sènior.
 
A Santa Pola, segona classificada
La Lliga de la Copa de la FEMECV consta de tres proves a Santa Pola, Algemesi i Xativa. Cristina Sanz ha quedat la segona en la categoria sénior en la Lliga de la Copa.
 
A Elx,  amb les medalles de segona de la  Copa de la Lliga i tercera autonòmica sènior
Per últim cal indicar que ahir mateix, 5 de maig, va tindre lloc a Elx el campionat autonòmic  i copa d'Espanya de marxa nordica,  amb un recorregut de la prova de 14 km. La vallera, Cristina Sanz Vidal, va quedar en tercer lloc de la categoria sènior autonomic i la quinta d'Espanya.
 
La nostra enhorabona i els desitjos que continues posant ben alt el nom de Tavernes i del CETV.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona !!!