L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 13 de maig del 2018

La mar ja ha tret la primera targeta groga

 
Si ho tractem com si fos un partit de futbol, podríem dir que la mar acaba de traure'ns la primera targeta groga: primer avís a Costs de què el joc que practica, si segueix igual com els darrers anys, no acabarà gens bé. 


Aquest cap de setmana, s'ha girat un poc de temporal, no massa fort, però ja ha deixat de seguida sentir els efectes en els treballs que Costes ha realitzat el passat cap de setmana. Hi havia muntons d'arena per a repartir per la platja, però ja veieu com han quedat i com la mar ha fet escaló, s'ha endut part de l'arena reposada i, fins i tot, en algun punt ha saltat per damunt dels muntons i s'ha embassat prop dels murs dels habitatges.


Una targeta groga que avisa a Costes, una vegada més, de quina serà la destinació de tota l'arena que diposita a la Goleta. Com veieu en el cartell, més d'1 milió llarg per a València i d'ells 780.000 euros a la Goleta que aniran, amb total seguretat, al fons de la mar. Serà en el moment que ens traga la targeta roja, com tants vegades ha succeït, coincidint amb un fort temporal. Temps al temps, que n'hi haurà per a tothom. Aquesta jugada ja l'hem vista massa repetida.


La transgressió de la mar al sud de l'espigó de Cullera, és a dir el Brosquil i la Goleta, és imparable i va a més. A poc a poc, però va a més. I no calen parxes, que cada dia es veuen més inservibles, per deturar la transgressió. 


Cal una solució global, més ampla, que sembla ser el govern de M.Rajoy no pensa dur a cap, malgrat que Costes va reconéixer fa uns dies al govern de Compromís de Tavernes que reposar arena no era la solució. 


Demà més. 

Fotografies d'aquest mateix matí de diumenge