L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 31 de maig del 2018

La falla La Marina cremarà diumenge després d’un cap de setmana amb activitats per majors i menuts



La festa de la falla La Marina vol acostar les festes falleres als turistes que visiten les nostres platges aquests dies.

L’Ajuntament de Tavernes i l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Platja (ACEPLAT) han organitzat per aquest cap de setmana diversos actes en la platja al voltant de la falla de la Marina.

L’objectiu de l’esdeveniment és apropar la celebració de les festes falleres, declarades Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, als turistes i visitats de Tavernes en esta època de l’any.

El divendres 1 de juny es realitzarà la plantada del monument de la falla a les 18 hores en la Plaça de l’Alcudiola. El dissabte 2 de juny s’ha organitzat diversos jocs infantils a partir de les 12 hores. A la nit hi haurà un sopar amb revetla de l’orquestra Àgora al recinte del cinema Olimpo.


El diumenge 3 hi haurà de nou jocs infantils a les 12 hores. De vesprada tindrà lloc una cercavila que eixirà a les 19 hores des del Restaurant San Bernardo. Més tard, a les 21.00 hores, tindrà lloc la crema de la falla La Marina.

La iniciativa pretén desestacionalitzar el turisme de Tavernes  i dinamitzar-ne la programació lúdica i cultural de la platja.