L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dilluns, 7 de maig de 2018

Ja us podeu inscriure a la "I Cursa per la Igualtat" dia pròxim dia 19 de maig, dissabte.

El proper 19 de maig, dissabte, Tavernes celebra la "I Cursa per la Igualtat" organitzada per la regidoria d'Igualtat, que dirigeix Noe Alberola, i el Club  d'Atletisme La Valldigna , amb un recorregut de 6km, per circuit urbà. Les inscripcions estan obertes  a www.mychip.es al preu de 6 €. 
En aquesta "I Cursa per la Igualtat" podrà fer running en parella, sola, sol o amb qui vulgues. Serà una jornada reivindicativa, amb activitats com un preescalfament amb ball Cubbà, tallers per als més menuts i menudes, castell unflable i piscina de boles sense oblidar una activitat de contacontes per la Igualtat i un punt morat d'atenció i conscienciació amb matèria d'igualtat i prevenció de la violència de gènere. Totes les i els participants rebràn un obsequi. 
La cursa compta amb la col·laboració de la Diputació de València i Embal Pack Levante.