L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 28 de maig del 2018

I Demarcació de Costes continua la tasca d’alimentar a la mar...




Milers de tones que aniran  al fons de la mar, mentre PP i Ciudadanos rebutgen en el Congrés les inversions que calen per a una solució definitiva. 

Una setmana més, i ja en van tres, continuen els treballs de reposició d’arena en la platja de la Goleta. I val a dir que de reposició... res de res. El que està executant la Demarcació de Costés, amb un abocament de milers i milers de tones, és realment més una construcció de d’una nova platja a la Goleta, com bé podeu apreciar en les fotos, i si penseu com estava la platja sense arena en la passada Pasqua.




La construcció de la platja engolida per la mar té un cost com ja hem dit de 780. 000 euros, que és amb escreix la inversió més gran feta per Costes en la nostra platja.

I és trist haver-ho de dir, però la destinació final de tota l’arena sembla que serà finalment servir d’aliment a la mar. I així pensem ho entén també la gent que hi treballa que, segons ens han dit, divendres passat i davant la circumstància que hi havia molta maror de fons i la mar estava molt alta i pegava bé amb les ones contra la platja, varen decidir no escampar arena sinó fer una espècie de mur de contenció amb ella per evitar que la mar tornarà a fer-ne de les seues. No oblideu que divendres més de mitja península estava sota el domini de tempestes, i es va notar molt en la mar. 




Siga com siga, avui és reprendran els treballs, i a poc a poc ens construiran una nova platja. Uns treballs que s’estan executant enmig del procés de debat i aprovació dels Pressupostos de l’Estat (PGE) del 20018 que, un any més, no s’han contemplat ni aprovat l’esmena de Compromís de dedicar 50 milions per executar el projecte definitiu que ha de corregir el problema, amb obres des del riu de Cullera fins a Tavernes.




Una vegada més el govern de M. Rajoy i de Ciudadanos, partits majoritaris, han rebutjat i han dit no a la intervenció proposada per Compromís i que, cada dia que passa, es veu més necessària. 

Document de l'esmena als PGE de Compromís per la Goleta, votat en contra pel PP i Ciudadanos


¿Caldrà organitzar una nova gran concentració davant de la Delegació de Govern per exigir un tracte just per als veïns i veïnes de Tavernes, la solució d’aquest problema? Actuacions com la que li cal a Tavernes, se n’han fet i se’n fan moltes en les costes espanyoles. Almenys, que així s’assabentarien que Tavernes no està gens content amb el que passa a la Goleta. Un problema que portem, cada any més greu, si fa no fa, des de l’any 2.000.

I mentre això passa... ¿quines són les gestions fetes pels populars de Tavernes davant M. Rajoy o Delegació de Govern exigint solucions definitives? Ni una, ni mitja, ni cap...

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com els agrada als del PP tirar a la basura els diners de tots (que es com ells coneixen a les butxaques dels seus amiguitos del alma)

Anònim ha dit...

Més d'un estarà fent-se d'or en eixw negoci.