L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 18 de maig del 2018

Es dóna a conéixer el llibret informatiu i programa del XXVI Torneig Mariano Carbó de cadets


 
L’organització del “XXVIé” Torneig “Mariano Carbo” de Futbol Base Cadet ha donat a conèixer el llibret informatiu del torneig que se celebrarà els pròxims dies 16 i 17 del mes de juny. Segons s’informa,  en aquesta edició els participants seran les formacions cadets del València CF, Vilareal CF, RCD Espanyol i la UE Tavernes com a club amfitrió.

El Torneig de Futbol Base ha adquirint un gran prestigi per tot arreu de la geografía espanyola amb el pas dels anys, i bona prova és que enguany arribem a la vint-i-sisena edició, i una vegada més compta amb la participació dels equips cadets de grans equips espanyols de la 1a Divisió.


El torneig va ser impulsat per Mariano Carbó com a manera de fer acréixer entre els joves vallers l’estima i amor en el futbol, a més d’una ferramenta que servirà per educar en valors com la cooperació, esperit d’equip, solidaritat, esforç, constància i ganes de superació personal, sense oblidar l’impuls de la germanor entre els clubs que hi participen.

El torneig té un any més amb José Ángel Vercher “Monget” com a coordinador general, sense oblidar la col·laboració de l’Ajuntament, Diputació de València, pares i les empreses que el fan possible.


L’edició d’enguany del llibret compta amb les salutacions de l’alcalde Jordi Joan i del regidor d’Esports, Josep LLácer, però també es pot llegir el saluda del delegat de la Federació Valenciana en la Safor, Eduardo Revert Juan i del president de la UE Tavernes, José Armengol, així com del coordinador del futbol base, Salvador Gil.

 
Un any més, la revista publica un extens reportatge amb fotografies dels entrenadors i jugadors, així com dels equips de l’entitat vallera. Hi ha un recordatori en homenatge a Nacho Barberà, jugador del cadet B de la UD Alzira mort sobtadament en el transcurs d’un encontre de futbol a Ontinyent.

La publicació es completa amb un reportatge sobre Tavernes amb notes històriques, culturals, d’espais naturals i gastronòmiques de la nostra ciutat.