L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 13 de maig del 2018

Els equips de bàsquet femení Roquette Benifaio i Calvestra València campiones de Sénior Preferent i Autonòmic en les finals jugades al Pavelló Municipal




Els equips femenins de CBM Roquette Benifaió i Calvestra València BC s’han proclamat respectivament campions de les categories Senior Preferent i Sénior Autonòmic de la temporada 2017/2018 en els partits jugats en el Pavelló Municipal de Tavernes i que celebrava el 40 aniversari del club local Bàsquet Tavernes.

L’Ajuntament de Tavernes ha estat representat pels regidors del govern de Compromis Enrique Chofre i Noe Alberola, que han acompanyat el directiu de la Federació Valenciana de Bàsquet, Fernando Carrasco, i el president local José Rafael LLinares en els actes esportius.


El primer partit enfrontava el CBM Roquette Benifaió i el CB Escolapias i ha tingut el resultat final de 61-41 a favor de les primeres. Una gran primera part, on les de la Ribera es mostraren molt superiors, obria ja diferències en el resultat i encara que al principi de la segona part va reaccionar el CB Escolapias, l’equip de Benifaio ja estava molt assentat en la pista i feia valdré la superioritat.


La segona final enfrontava a  Calvestra València BC i Nou Bàsquet Alboraia i va resultat un partit molt més igualat, que acabaria amb la victòria del Calvestra per 53-50. No cal ni dir que el resultat ja informa del que ha estat el partit: una completa igualtat, on cadascun dels dos partits ha fet l’impossible per imposar el seu joc fent valdre el millor de les jugadores. Amb eixes premisses el partit ha estat interessant, renyit i amb triomf de Calvestra sobre tot per l’esprintada final que va fer en la recta final del partit.


Cal indicar que la jugadora Eva Borja de Nou Bàsquet Alboraia va ser nomenada MVP Senior Autonómico i la jugadora Maria Giner CBM Roquette Benifaió la MVP Senior Preferente. La regidora Noe Alberola va lliurar els respectius guardons.


Les finals continuen avui en el Pavelló Municipal de Tavernes amb els següents partits:


10:30 h. Final Júnior Femení 1ª Zonal:

CD Onil - FLBA Cabo Mar


12:30 h. Final Júnior Femení Preferent:

Adesavi - Denia Bàsquet