L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 29 de maig del 2018

El valler Antonio Vercher guardonat amb la Condecoració d'Or de la Generalitat Valenciana


El president  Ximo Puig, va lliurar ahir la Condecoració d’Or de la Generalitat Valenciana al mèrit policial al valler Antonio Vercher Noguera (Tavernes, 1953), Fiscal de Sala del Tribunal Suprem i Coordinador de la Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme.

El lliurament  va tindre lloc a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. dins de la celebració del 25é aniversari de la creació de la policia autonòmica.El guardó “es un reconeixement a l’especial implicació i col·laboració (de Vercher) durant molt anys amb la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana”.


L'acte va comptar amb la presència de l'alcalde Jordi Joan, i dels tinent d'alcalde Perfecto Benavent i Quique Chofre, en representació de l'Ajuntament i de la ciutat, així com dels familiars de Antonio Vercher.

Antonio Vercher Noguera és doctor en Dret per la Universitat de Cambridge (Anglaterra) i Màster en Dret per la Universitat de Harvard (USA), ha estat lletrat del Tribunal de Justícia de la C.E.i professor en diversos Màsters en Dret Ambiental i Comunitari.


Especialista en matèries com la corrupció, l’urbanisme i medi ambient, entre els seus llibres destaquen “Comentarios al Delito Ecológico. Estudio de Derecho Comparado entre España y los Estados Unidos”, “Terrorismo en el Ulster y en el País Vasco. Legislación y Medidas”, “Aplicación de las Directivas Comunitarias sobre Medio Ambiente. Jurisprudencia y notes” o “Terrorism in Europe”. És autor de centenars d’articles sobre temes relacionats amb el Dret espanyol, comunitari i internacional.