L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

dissabte, 19 de maig de 2018

El valler Antonio Vercher, Fiscal de Sala del Tribunal Suprem, distingit amb la Condecoració d'Or de la Generalitat


El valler Antonio Vercher Noguera (Tavernes, 1953), Fiscal de Sala del Tribunal Suprem i Coordinador de la Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme ha estat guardonat amb la Condecoració d’Or de la Generalitat Valenciana al mèrit policial amb motiu del 25 aniversari de la creació de l’Agència de Seguretat i Emèrgències.

El guardó “es un reconeixement a l’especial implicació i col·laboració durant molt anys amb la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana”.

El lliurament de la condecoració tindrà lloc en un acte presidit pel president de la Generalitat i el ministre de l’Interior el dilluns, 28 de maig, a les 12 hores a l’Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

L’actual fiscal en cap de Medi Ambient disposa d’un currículum insuperable i és considerat per molts juristes com el pare del dret penal ambiental a l’estat espanyol. La seua manera de treballar ha estat exportada a moltes nacions i és conegut i reconegut internacionalment.

Antonio Vercher Noguera és doctor en Dret per la Universitat de Cambridge (Anglaterra) i Màster en Dret per la Universitat de Harvard (USA), ha estat lletrat del Tribunal de Justícia de la C.E.i professor en diversos Màsters en Dret Ambiental i Comunitari.

Especialista en matèries com la corrupció, l’urbanisme i medi ambient, entre els seus llibres destaquen “Comentarios al Delito Ecológico. Estudio de Derecho Comparado entre España y los Estados Unidos”, “Terrorismo en el Ulster y en el País Vasco. Legislación y Medidas”, “Aplicación de las Directivas Comunitarias sobre Medio Ambiente. Jurisprudencia y notes” o “Terrorism in Europe”. És autor de centenars d’articles sobre temes relacionats amb el Dret espanyol, comunitari i internacional.

La nostre enhorabona.