L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 30 de maig del 2018

El govern de Compromís confirma que el Pativel no afecta els sectors urbanitzables de Tavernes


“Els veïns poden estar tranquils. El Pativel (Pla d‘Acció Territorial de la Infraestructura Verda del Litoral) no afecta els sectors urbanitzables de Tavernes". 

Eren paraules que dirigia el regidor d’Urbanisme, Josep LLácer, al consistori en el passat plenari i afegia "Fins i tot el Sector 17, conegut com a Marenys 2A, té un tractament especial, amb prorroga de 5 anys per tramitar projectes i altres 5 per execució d’obres” informava.

Cal remarcar que era la enèsima resposta de Compromís a una mateixa pregunta de la portaveu del PP, ja feta en diferents i anteriors plenaris, però com que no s'assabenta de les coses... Per tant l'explicació no va canviar massa d’altres vegades, tampoc les circumstàncies de Tavernes no han canviat.

Efectivament, res ha canviat, com tampoc ha canviat el grau de desconeixement que tenen del projecte del Pativel i, per tant, no saben que és un projecte de la Generalitat, no de l’Ajuntament. Eixa “casqueta” i "murga" de la portaveu de preguntar i preguntar sempre el mateix en el plenari, no té cap sentit.




Una cosa està clara: Si no es creuen el que diu el govern de Compromís en el plenari  ¿per què no ho pregunten al grup parlamentari popular de les Corts? Els seus companys de València han d’estar ben assabentats i li poden informar a la portaveu vallera que, per no perdre el costum, continua sense conéixer les solucions del seu partit al projecte del Vaca, la Goleta, el desdoble de la carretera....

Però tornem al Pativel. El regidor de Compromís els confirmava, una vegada més, que  el sector 17 té una prorroga de 5 anys que ¡atenció! comença a comptar quan l’Administració acabe la depuradora de la platja. El Sector 17  està condicionat pel PGOU a iniciar-se quan estiga la depuradora, i eixa  execució és de la Generalitat. Actualment l’Ajuntament té els projectes presentats i a més, es redacta el Pla Especial per aconseguir els terrenys del Tancat i l’estudi d’impacte ambiental.

Ací teniu l'explicació ben clara. ¿Fins la pròxima i mateixa pregunta de la portaveu del PP?