L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 15 de maig del 2018

El dijous s'inaugura l'exposició "50 anys de l'IES Jaume II el Just"




El pròxim dijous, 17 de maig, l'IES Jaume II el Just inaugura l'exposició oficial que commemora el 50 aniversari de la creació del centre.

L'exposició estarà muntada a la Casa de la Cultura i l'acte d'inauguració està previst siga a les 19'30 hores de la vesprada, i ens oferirà un recorregut general històric de la vida del centre i dels 50 anys formant persones a la nostra ciutat i la Valldigna majorment.

L'exposició és un breu recorregut al llarg dels 50 anys d'història de l'institut, des de la seua fundació, el curs1967-1968, com a secció delegada de Batxiller Elemental del "José de Ribera" de Xàtiva i després depenent del "José Maria Parra" d'Alzira.

Els visitants podran contemplar els documents de la construcció i ampliació, així com fotografies de diverses èpoques. Tot com no, il·lustrat amb exemples dels diversos plans d'estudi que s'han impartit al centre en aquests 50 anys i una ampla retrospectiva fotogràfica dels directors i directores que ha tingut, així com de la comunitat educativa.

.