L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 29 de maig del 2018

El Centre Ocupacional Valldigna campió de Colpol de COPAVA



Els esportistes del Centre Ocupacional La Valldigna s'han proclamat campions de la lliga de “Colpbol” organitzada por COPAVA  (Coordinadora de Centros Ocupacionales de la Comunidad Valenciana) disputada fa uns dies a la ciutat de Quart de Poblet.

L’equip valler va disputar la final contra el Centre Ocupacional de Manises i va aconseguir una victòria molt treballada i que no va resultar gens fàcil, per un resultat final de 5-2.  Els golejadors vallers van ser Elias i  José Rodrigo.

Cal indicar que l’equip amfitrió de Quart de Poblet va organitzar un gran esdeveniment amb una excel·lent organització i la participació de quatre equips, tots animats per les respectives afeccions.

El trofeu als vallers es lliura avui mateix, dia 29, a la Ciutat de les Arts i de les Ciències, i serà el capità de l'equip,  Pepe Ximo, qui l’arreplegarà.


El Colpbol és una nova modalitat esportiva de caràcter innovador i sobre tot integrador, i de gran valor educatiu i formatiu. És un joc col·lectiu que fomenta la màxima participació de tots els jugadors, amb independència del seu nivell físicomotor i les seues condicions físiques, però allò que val es que no importen les diferències individuals i s’exigeix sempre una gran col·laboració col·lectiva i comunicativa, de manera que el gol siga un resultat del joc d’equip.

La nostre enhorabona!!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Enhorabona!!!