L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 31 de maig del 2018

Dissabte, dia 2 de juny, Tavernes celebra la XXI Volta Cicloturista a la Valldigna



La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, que dirigeix Josep Llácer, organitza la "XXI Volta Cicloturística a la Valldigna" amb la col·laboració de Diputació de València, Creu Roja, Protecció Civil, Agrupament Escolta Valldigna i les empreses Sala Gandia SL, Murciano, Aguas Lanjaron i Frutas Tono.
La XXI Volta Cicloturística a la Valldigna se celebra dissabte, dia 2 de juny, amb eixida a les 10 del matí de la plaça Major. Com es tradicional es farà una volta al poble de Tavernes (passeig País Valencià, Dolores Rojas, Doctor Fleming, La Barca, Marjaletes, passeig Colon, Joan d’Àustria, Escorxador) per a buscar el camí del Pla en direcció a Simat, on s'esmorzarà a la Font Gran aproximadament a les 11 h. En acabar l’esmorzar pel camí del Mig de l’Horta a buscar Benifairó i descansar una estona en el poliesportiu, per tornar a TAvernes sobre les 13 hores al Poliesportiu.
És d'esperar que el temps acompanye i que aquesta cita esportiva i lúdica, que arriba a la vint-i-unena edició, puga acolllir el nombre de participants d'anys anteriors. És habitual vore com el seguici el formen fins a 300 persones de totes les edats, perquè poden participar els menuts encara que no poden anar a soles: fins els 9 anys cal l'acompanyament d'un major.

L’objectiu de la Volta és conscienciejar tothom de l’ús de la bicicleta de forma quotidiana com a mitjà de transport barat i no contaminant. I com no, gaudir dels paratges naturals de la nostra vall, que els més menuts vegen i coneguen zones emblemàtiques com el Molí del Pla, Font Gran de Simat, monestir, riu Vaca al seu pas pel terme de Benifairó i les vistes de la vall des de la zona del Pla i l’Ombria.