L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 14 de maig del 2018

Dénia Bàsquet i FLBA Cabo Mar campions Júnior Femení Preferent i Júnior 1a Zonal en les finals jugades al Pavello Municipal de Tavernes



L'equip femení Dénia Bàsquet s'ha proclamat campió Júnior Femení Preferent i el FLBA Cabo Mar, filial del Lucentum, campió de la categoria Júnior 1a Zonal en les finals celebrades en el Pavelló Municipal de Tavernes aquest diumenge.

Dénia Bàsquet ha alçat el trofeu de campió Júnior Femení Preferent després de guanyar a Adesavi (58-65) en un partit igualat de principi a fi, amb un gran gran bàsquet per banda dels dos equips i moltes alternatives en el joc. Davant d’una final oberta han sigut les jugadores de Ferran Garcia les qui s'han mostrat molt més encertades de cara a la cistella en els moments decisius del xoc.



 FLBA Cabo Mar ha derrotat en la Final a CD Onil (57-81) en un partit molt complet en el qual, a poc a poc, han anat acumulant l'avantatge suficient que les ha conduït a la victòria. Les jugadores d'Onil han estat tot esforç i lluita en tot el partit, van oferir grans minuts de joc i fins i tot aconseguint acostar-se en el marcador en la segona meitat, però Cap Mar va reaccionar a temps per a prendre la iniciativa i emportar-se així el títol de campió.


Les millores jugadors han estat en Júnior Preferent Irene Segarra (Adesavi) i  en Júnior 1ª Zonal  Inés Hernández (FLBA Cabo Mar).

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tavernes, Josep Llàcer de Compromís, ha lliurat els trofeus als diferents equips acompanyat pel directiu de la FBCV Juan Miguel Sila i al president del CB Tavernes, José Rafael Llinares.