L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 18 d’abril del 2018

PLENARI D'ABRIL 2018: Llum Sansaloni renuncia a l'acta de regidora després de 10 anys de servei a Tavernes



La regidora de Compromís, Llum Sansaloni, (enmig de la fotografia) va fer efectiva la seua anunciada renuncia a l’acta de regidora en el plenari passat. La regidora deixa la política per tornar a la faena de l’Hospital de la Ribera, una decisió que estava ja presa molt abans, de feia  bastants mesos, i que li havia comunicat a l’alcalde, tal como aquest va confirmar, encara que es va fer pública fa unes setmanes.

La regidora va indicar que, després de 10 anys de servei a la ciutat com a regidora, considerava que era el moment de deixar la política, donar pas persones joves i ben preparades, com deia referint-se a la seua substituta, Pilar Ausina, sobre la qual recordava que ja hauria d’estar asseguda en la bancada del govern, perquè va ser elegida i només una errada comptable ho havia impedit.

Llum Sansaloni va fer un repàs al que ha estat la seua vida política, des que va en el 2008 va ser nomenada regidor pel Bloc, en l’oposició, fins a formar part d’un govern amb altres partits primer, després en un govern en minoria, en referencia al darrer any de la passada legislatura, i en el moment actual, amb un govern de majoria absoluta de Compromís.

Va indicar que havia passat per moments feliços en el servei a Tavernes i per altres moments més complicats, indicant que el pitjor va ser la moció de censura que el PP va interposar i que no va fructificar, però que va suposar moments de tensió. També va destacar l'amistat i coneixença que ha fet de molta gent, com un valor afegit d'aquesta tasca, en especial dels que han estat companys de partit i govern en la tasca de l'Ajuntament.

La regidora va remarcar que sempre l’havia guiat la voluntat de servei al seu poble, de decidir i impulsar allò que ha considerat beneficiava Tavernes i els veïns.


Militants del Bloc recolzaren la regidora en el seu darrer plenari

Com a última intervenció de caire polític en el plenari va lamentar el trist paper que veïns de Tavernes que escriuen en premsa vulguen tant poc a la ciutat. Afirmava comprendre els atacs polític, però era incomprensible quan es converteixen en atacs contra Tavernes i els seus interessos. Recordava que les noticies i notes de premsa positives no es publiquen o se li peguen la volta en sentit negatiu, usant comodins com "els veïns de la ciutat", "els ciutadans de Tavernes". I si no hi havia res a dir, s'inventaven les noticies.

Ací recordava algunes noticies concretes, en especial “aquella de més de mitja pagina de diari amb motiu d’una panderola solitària al carreró de l'Església, com si fos Tavernes l’únic poble on hi ha panderoles en el clavegueram”  i com es va vendre en el periòdic de manera que va projectar una imatge molt negativa de la ciutat. La regidora afirmava no comprendre aquestes actuacions.

Al final de les seues paraules va llançar un missatge de tranquil·litat i confiança perquè ella considerava que és amb l'actual alcalde i el govern de Compromís quan Tavernes podrà recuperar la dignitat com a poble.

L’alcalde, Jordi Joan, amb qui ha compartit aquests 10 anys de vida política, va lloar la seua capacitat de treball, la seua voluntat de fer sempre les coses millors, encara que algunes vegades no s’encerta, i va dir que Llum Sansaloni és una persona exemplar, i que cal conèixer-la bé per saber com és i quines virtuts atresora, encara que en el tracte primer semble una persona llunyana de vegades.