L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 d’abril del 2018

Pau Fayos i Àngela LLinares, de Bloc Tavernes, entren a formar part de l'executiva de Joves PV Bloc


El II Congrés de Joves PV ha elegit els representants de Tavernes Pau Fayos i Àngela Llinares com a secretari de finances i secretària d’organització dels Joves PV del Bloc.

Cal indicar també que els dos joves han entrat també a formar part del Consell Nacional del Bloc on hi ha tretze representants dels joves. Pau Fayos i Àngela Llinares foren el segon i tercer més votats per l’assemblea per aquest càrrec.

Quan al Congrés han indicat que ha estat d’unitat,  on tant la ponència política com els estatuts han estat aprovats pràcticament per unanimitat i la nova coordinadora ha eixit refrendada amb el 78% dels vots. “Per a nosaltres és un orgull portar el nom de Tavernes per arreu del País Valencià i treballar pel nostre poble i pels valencians des d’aquets òrgans joves del Bloc”.