L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 6 d’abril del 2018

Noves responsabilitats de govern dels regidors de Compromís



La dimissió com a regidora de Llum Sansaloni, de Compromís, que es farà efectiva en el plenari del pròxim dimarts, obliga a una reestructuració del govern municipal de Compromís que, estaria ja decidida i podria fer-se oficial en el mateix plenari. A la regidora Llum Sansaloni la substituirà la número 10 en la llista de Compromís, Pilar Ausina Garcia (tercera per l'esquerra en la fotografia).

L’alcalde Jordi Joan designarà com a  primer tinent alcalde a Perfecto Benavent Navarro que continuarà al front de la delegació de Personal, d’Economia i Hisenda. El regidor assumeix ara també la d’Obres Públiques, que tenia Llum Sansaloni. Serà així mateix el responsable de la coordinació general de l’Administració Municipal i de les àrees del govern municipal. Gaudirà de dedicació exclusiva.

Josep Llácer Gandia serà el segon tinent alcalde i delegació sobre Urbanisme, Patrimoni, Medi Ambient  i Inspecció de la Via Pública, continuant al front de Foment Local. El regidor passarà a ser el responsable de la nova àrea titulada “Festivals”, creada per poder impulsar i organitzar aquest esdeveniments a la nostra ciutat, i gaudirà de dedicació exclusiva.

La regidora Beatriu Ferreres Gil, serà la tercera tinent d’alcaldia. Continua amb les competències sobre Educació i Promoció Lingüística i assumirà també l’àrea de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil que tenia Llum Sansaloni.

La regidora Noèlia Alberola Elena, continua de quarta tinent d’alcaldia, amb delegació sobre Serveis Socials, Dependència, Igualtat i Cooperació i Memòria Històrica i afig la direcció de les brigades municipals i Sanitat. La regidora en aquesta nova etapa gaudirà de mitja dedicació exclusiva.

El regidor Enrique Chofre Talens, serà el cinquè tinent alcalde, amb delegació de  Règim Interior, Administració General,  Modernització i noves tecnologies,  Participació ciutadana i Transparència. Assumeix les àrees de Serveis Públics (mercat, cementeri, pàrquing), Contractació i  Manteniment i neteja de vies públiques i edificis municipals que abans tenia la regidora Llum Sansaloni. Gaudirà de mitja dedicació exclusiva.

La regidora Encar Mifsud Estruch continua al font de l’àrea de Cultura i Festes i de els relacions institucionals amb els altres grups municipals.

El regidor Javier Escrihuela Altur continua al font de l’àrea d’agricultura i infraestructures agràries.

La nova regidora  Pilar Ausina García, una vegada rebuda l’acta oficial del nomenament i haja pres possessió, serà la responsable de Promoció Turística del municipi i de Joventut, àrees que abans eren responsabilitat de Josep LLácer. .