L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 12 d’abril del 2018

La regidoria d'Igualtat deTavernes organitza la "I Cursa per la Igualtat". Ja s'hi podeu inscriure


 
La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Tavernes, que presideix la regidora de Compromís Noe Alberola,  en col·laboració amb el Club Atletisme La Valldigna organitzen la "I Cursa per la igualtat a Tavernes de la Valldigna". Es tracta d’una cursa de 6k en un circuit pensat perquè tothom aconseguesca la marca somiada, ja que és una cursa totalment plana i amb llargues rectes per a que no et trenquen el ritme.

La cita es el dissabte 19 de maig a les 18 hores. Pots inscriure’t a la web www.mychip.es
T'esperem. Vine a córrer per la igualtat!

Els organitzadors volen que "la força i energia que traspua l’esport es convertesca en un missatge vigorós per la igualtat real i efectiva d’oportunitats i drets entre homes i dones". Així afirmen que "cal arribar a la meta, la igualtat. Sabem que el camí no serà fàcil, però entre totes i tots ens encoratjarem. Sabem que ho tenim a l’abast i no ens detindrem fins creuar la línia de meta".