L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 13 d’abril del 2018

La Junta Local de Seguretat es reuneix presidida per l'alcalde i el subdelegat del govern


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, va copresidir ahir amb el subdelegat del govern a la Comunitat Valenciana, José Vicente Herrera, una reunió de la Junta Local de Seguretat a les dependències de l’Ajuntament. 

La reunió ha servit per a fer un seguiment de l’estratègia local contra la violència masclista i s’han avançat els plans per al desplegament dels dispositius de seguretat durant els esdeveniments musicals més multitudinaris de l’estiu: l’Iboga Summer Festival i el Mediterránea Festival. 

A la reunió també ha assistit el capità de la Guardia Civil de Gandia, el tinent de la Guardia Civil de Tavernes, representants de la policia autonòmica, i l’intendent en cap de la policia local Miguel Chofre.

Durant la reunió s’ha fet palès el treball dut a terme en coordinació entre les diferents forces per a donar assistència a les víctimes de violència de gènere. Així, s’ha donat compte de la bona valoració de l’ús del programa Viogen a través del qual es fa un seguiment i control de la valoració del risc de les víctimes, baix mandat judicial, i amb la supervisió de la Delegació del Govern. A més, s’ha tractat la convocatòria de la mesa de coordinació de violència de gènere. 

A més, s’han avançat els plans de coordinació per al desplegament dels dispositius de seguretat durant la celebració de l’Iboga Summer Festival i el nou festival que es celebrarà a finals d’agost, el Mediterránea Festival, dues fites que esperen reunir milers de visitants a la platja de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Caldria millorar el balanç de gènere a les reunions on es tracten temes de lluita contra la violènca masclista, entre d'altres.