L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 24 d’abril del 2018

El CEIP Magraner ha entrat a formar part de la Xarxa d’Escoles Associades de la UNESCO.


La coordinació internacional de la Xarxa d’Escoles Associades de la Unesco ha estudiat la trajectòria del centre, les activitats i projectes que es realitzen en l'escolar i com que ha fet una valoració positiva del treball ha acceptat el centre valler dins de la Xarxa d’Escoles Associades.

La UNESCO ha valorat els principis de solidaritat, integració, sostenibilitat i cultura per la pau, entre altres, que exerceix i potencia el CEIP Magraner amb la qual cosa coincideixen amb els que caracteritzen al treball realitzat per la UNESCO.


La Xarxa d’Escoles Associades de la UNESCO reuneix més de 11.500 membres de més de 180 països, amb l’objectiu de treballar pel foment de l’entesa internacional, la pau, el diàleg intercultural, el desenvolupament sostenible i l’educació de qualitat, a través de l’ensenyament i l’aprenentatge, i la interacció entre els membres de la xarxa.


José Huertas, director del CEIP Magraner, ha confirmat que el centre i la comunitat educativa del Magraner ha rebut la confirmació de la incorporació amb una gran satisfacció, i ha assenyalat que aquest fet suposa “reconèixer la nostra tasca d’impuls de la dimensió humanística, cultural i internacional de l'educació mitjançant metodologies i pràctiques innovadores d'ensenyament i aprenentatge”.


La regidora d’Educació, Bea Ferreres, ha expressat el seu content i ha ressaltat que “és una gran notícia veure com l’ensenyament avança cap a models més integradors i sensibles a la cultura del respecte, la pau i la sostenibilitat, i que, a més, aquest e model el viuen els alumnes a tots els centres docents de la nostra ciutat”.