L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 13 d’abril del 2018

"Carinhoso" d'Alessia Martegiani i Mauricio di Fulvio dissabte a la Casa de la Cultura


La Casa de la Cultura acull aquest dissabte, dia 14, a les 20 hores i dins del cicle "Tavernes en Cambra", l'espectacle "Carinhoso" protagonitzat per Maurizio Di Fulvio, a la guitarra, i Alessia Martegiani, com a  la veu.

La proposta musical del dos intèrprets és un viatge musical fascinant en una interpretació particularment original, que combina de manera ideal la tradició musical napolitana, a través de cançons clàssiques, amb la brasilera, amb peces pertanyents a la tradició choro i bossa nova, que incorpora inspiració, lirisme i gran virtuosisme. 

El duo Carinhoso presenta un espectacle de rara bellesa amb una interpretació eclèctica de jazz and pop songs i, alhora, elegant i fascinant pel clàssic choro brasileiro i la bossa nova de Tom Jobim. El preu de l'entrada és 3'5 euros
 
Alessia Martegiani és una de les veus italianes més sol·licitada i apreciada internacionalment. S'acosta a la música de molt jove i estudia piano i veu. Va estudiar durant molt de temps la música contemporània i, especialment, els ritmes llatinoamericà i afroamericà, fent gires per Brasil, on treballa amb músics importants i actua en directe i en l’estudi. Va estudiar improvisació de jazz amb J. Clayton, J. Taylor, A. Jackson i es va graduar en la universitat DAMS a Bolonya. 

Maurizio di Fulvio, guitarrista i compositor italià, és el protagonista, des de 1990 d'una brillant carrera de caràcter intercontinental, i fa concerts com a solista i amb diverses formacions en els festivals més prestigiosos amb els millors guitarristes i músics. Són significatius els grans elogis del públic i els elogis rebuts dels principals diaris internacionals, que sovint l'han definit com un dels guitarristes més interessants i innovadors de l'escena musical contemporània.