L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.319
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 55.982

diumenge, 11 de març de 2018

Bona participació en la 1a Jornada-exhibició de marxa nòrdica del Centre ExcursionistaUnes 80 persones han participat en la "I jornada-exhibició de marxa nòrdica" a la nostra població, organitzat pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna.
La concentració ha estat a la Plaça de Rafael Chirbes, al costat de la Casa de la Cultura, on s'han donat unes normes bàsiques informatives sobre en que consistix la marxa nòrdica i els seus beneficis per a la salut. Després s'ha fet una marxa pel Passeig Colón  fins el Clot de la Font i tornada pel mateix lloc.
L'acte ha comptat amb la presència del regidor d'Esports, Josep Llacer, aixi com representants de la FederacióValenciana de Muntanyisme, de INWA Nordic Walking Comunitat Valenciana, secciò marxa nòrdica de la Societat Excursionista de València, Col·lectiu d'Amics Muntanyencs d'Algemesí i Creu Roja.