L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 22 de març del 2018

Tavernes presenta el "Mediterrània Festival" de música indie a celebrar a finals d'agost


Tavernes ha presentat avui el “Mediterrània Festival” dedicat especialment a la musica indie i que se celebrarà en la platja de Tavernes els dies 23, 24 i 25 d’agost. L'acte ha comptat amb la presència de Jordi Joan, el regidor de Turisme, Josep Llàcer, el director de Mediterrània Festival, Enric Pellicer, i el president d’ACEPLAT, Santiago Escrivà, a més de regidors del govern municipal. 

Enric Pellicer, de l’organització de l’esdeveniment, indicava en l’acte que “és un festival destinat a un espectador entre 25 i 35 anys, i confiem en que l’assistència estiga entre els 5000 i 7.000 persones per dia”. També confirmava els grups i DJ que conformen el primer cartell ( que podeu vore en la fotografia) cas de Beret, Varry Brava, Nikone, Lara Taylor & Mystic DJ, Ñekü, Nixon i Bitches Deejays, tots grups nacionals importants i reconeguts dins del panorama musical.


Des del dia d'avui estan a les venda els primers abonaments per al festival a la pàgina web www.festivalmediterranea.com. Els preus van des dels 15€ de l’abonament general, als 30 per a l’abonament VIP per als 3 dies. Quan als als abonament amb dret d’acampada, els preus van des dels 30€ per a l’abonament general més l’acampada, fins els 42€ per a l’abonament Vip més l’acampada.


Platja de Tavernes, un mar de festivals

“Platja de Tavernes, un mar de festivals” és un frase que resum perfectament el panorama musico-cultural de la platja vallera, una aposta ferma del govern de Compromís per donar a conèixer la platja a més de desestacionalitzar la temporada estiuenca. 

Així ho considerava tant l’alcalde, Jordi Joan, com el regidor de Turisme, Josep Llacer, en presentar l’esdeveniment al costat de Santi Escrivà, hosteler president d’ACEPLAT, Enric Pellicer en nom de l’organització i Carlos Hernández, cantant del grup Neku, un dels participants en aquesta primera edició. 

“Tavernes és una ciutat en moviment, sempre en marxa i que no para. Som un poble ric, en cultura i en música, i aquest festival és molt important en celebrar-se a les acaballes del mes d’agost, la qual cosa ha de ser positiu per a la platja i la seua promoció” indicava Jordi Joan, alcalde de Tavernes. L’alcalde assenyalava que a l’estiu celebrem, amb aquests quatre festivals, però cadascun es diferent quan a l’estil musical i la classe d’assistents. 

Per la seua banda, Josep Llácer, assenyalava que Tavernes és un referent a nivell nacional i internacional quan a la celebració de festivals – Festivern, Iboga, Pop al Carrer i Sete Sois, Sete Luas, al qual s’uneix ara el Mediterranean Festival. “Els festival son positius per a Tavernes i la platja perquè la gent que assisteix pren com a referent la nostra ciutat i torna després atrets per la riquesa cultural en altres èpoques de l’any” indicava.

El regidor comentava com molts vídeo-clips dels grups o cantants que actuen als festivals valler graven els videoclips després en la nostra platja o terme, la qual cosa serveix com a promoció de la ciutat. 




El president d'ACEPLAT confirma la bona acceptació de l'associació

Semblant opinió expressava Santi Escrivà, president d’ACEPLAT, que confirmava la bona acceptació que havia tingut la iniciativa entre els hostelers i comerciants. “Ho veiem en positiu, sobre tot per al sector de l’hostaleria i comerç, que aconseguirà allargar la temporada estival” indicava al hora que comentava que Tavernes no apareix en el mapa turístic de l’hivern però iniciatives com aquestes poden ajudar a desestacionalitzar la platja. 

En una cosa varen coincidir tots: Tavernes és ara mateix una avantguarda en els festivals musicals, aporten una imatge positiva de la ciutat i els assistents sempre se’n van amb la impressió d’haver estat com a casa pel tracte dels vallers i valleres. 

Canvis respecte a festivals d'anys anteriors 

El regidor Josep Llácer ha proposat a l’organització un canvi deferent a la gent de Tavernes, bé siga amb un descompte en les entrades, així com la celebració d’alguna activitat d’entrada lliure talment com es fa en el Festivern. 

Llacer confirmava que per a l’estiu del 2018 es canvia la zona d’acampada festivalera que passa a ubicar-se al sector 13 de la platja, a tocar amb l’actual ubicació, però que en ser zona rural evitarà molèsties als veïns i haver de tancar camins i carrers. 

Així mateix el regidor demanava a l’organització que, com altres festivals, el proveïment siga a càrrec de proveïdors locals.