L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 30 de març del 2018

Tavernes ofereix servei de salvament i socorrisme les festivitats de Pasqua i Sant Vicent


L’Ajuntament de Tavernes va iniciar ahir Dijous Sant el servei de salvament i socorrisme amb l’objectiu de millorar la seguretat i la vigilància en les zones de bany de les platges de la Goleta i Tavernes.

Cal remarcar que el govern de Compromís ha ampliat la vigilància i socorrisme  per millorar la cartera de serveis de la platja i, en conseqüència, l’oferta turística de Tavernes.

Ahir va començar la seua activitat amb un dispositiu compost per 3 socorristes en patrulla dinàmica, un coordinador de zona, una ambulància amb conductor i un patró d’embarcacions professional. En concret, estarà en funcionament des de hui fins al dilluns 2 d’abril, i es tornarà a reprendre els dies 7, 8 i 9 d’abril, de tal forma que hi haurà servei de vigilància de les platges durant les festes de Pasqua i Sant Vicent, una cosa que era insòlita i no es donava en anteriors governs.


Cal indicar que el servei es tornarà a reprendre el dimarts, dia 1  de maig i s’activarà tots els caps de setmana fins al 15 de juny, unes dates en que abans no s'oferia i que ha estat iniciat pel govern de Compromís. A partir d'aquesta data, el servei es donarà de manera ininterrompuda fins al 30 de setembre, coincidint amb el període de més afluència de turisme a la platja de Tavernes.

 
Una altra novetat és que el servei de bany adaptat en les dos platges accessibles que disposa Tavernes estarà disponible a partir del 16 de juny i romandrà actiu fins al 30 de setembre.

Son millores introduïdes per Compromís, a més de l'augment de dotació de personal i mitjans, cas per exemple de la grua en les platges accessibles i major horari. S'atén així les reivindicacions dels empresaris, comerciants i visitants de la platja a més de ser una aposta per afavorir l'oferta turística.


Adequació de les platges 

L'Ajuntament de Tavernes ha adequat les zones de bany amb la col·locació de passarel·les des dels accessos a la platja, i ha habilitat els rentapeus per als banyistes i passejants.

Així se segueix la pràctica d'altres anys de facilitar l’accés a l’arena i s’afavoreix que els estadants gaudesquen dels passeigs i dels primers banys en la platja.