L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.086
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 56.586

dijous, 8 de març de 2018

Tavernes clama per la igual real de dones i homesCentenars de veïns de Tavernes s’han concentrat avui de matí en la plaça Major per a reclamar una igualtat real de drets i oportunitats entre hòmens i dones en el marc de la celebració del Dia de la Dona.


En la concentració, la regidora d’Igualtat, Noèlia Alberola, ha llegit un manifest en què s’insta tota la societat a “treballar per al reconeixement real i efectiu dels drets de les dones”, i en el qual denuncia la bretxa salarial entre hòmens i dones, el rol imposat a les dones de cuidadores i responsables de la casa, i la violència de gènere.


Cursa de la Dona

Demà divendres 9 de març, Tavernes celebrarà la XVII Cursa de la Dona sota el lema “Corre per la igualtat i contra la violència de gènere”. La cursa té un recorregut urbà no competitiu entre 2 i 3 km. de recorregut.

El dorsal zero anirà a càrrec de l’Associació Contra el Càncer de Tavernes de la Valldigna. La ja tradicional fita partirà a les 19:30 de la Plaça Major. Prèviament, a les 6:30 es faran les inscripcions.