L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 13 de març del 2018

PLENARI MARÇ 2018: L'ocupació de terrenys el dia 21 obre una nova etapa del col·lector de la platja

 
El pròxim dia 21 estan  previstes les actes d’ocupació dels terrenys que facilitaran l’execució del  col·lector de la platja, segons va informar el govern de Compromís en el plenari ordinari d'aquest mes. (en la fotografia zona per on anirà el col·lector). 


Els propietaris ja estan citats a la firma, i si algú no es presenta o es nega a firmar, es farà constar en l’acta, però això no impedeix l’ocupació. En eixe moment, l’Ajuntament indemnitzarà els propietaris que tinguen construccions tipus tanques, casetes de llaurador, o altres semblants. El total previst per indemnitzacions és de 22.000 euros.

Aquest acte inicia una nova etapa en el col·lector de la platja, prevista a executar en el Pla Director de les Aigües Potables del 2006, que anteriors governs mai no van iniciar i que només ha tingut impuls el seu projecte els darrers anys amb el govern de Compromís. De fet, fins i tot el PP que ara demana celeritat va votar en contra de la seua construcció en el plenari de novembre del 2015, quan es va aprovar iniciar el projecte.
 
Novembre 2015: Moment en que el  PP vota en contra del col·lector de la platja
L’alcalde Jordi Joan  ho va va recordar en el plenari: “quan començarem a governar, en juny del 2011 no hi havia projecte, no estaven els permisos de les administracions implicades, no hi havia prou consignació pressupostària, i no hi havia a l'Ajuntament cap paper ni cap document sobre els terrenys a ocupar, per molt que ara diguen que els propietaris estaven d’acord, cosa això no és cert i és demostra ara, que n'hi ha que s’oposen a l’ocupació”.


L’alcalde va assenyalar que la màxima preocupació i dedicació des del govern de Compromís va ser aconseguir els permisos “de tres administracions, entre elles Costes  i Confederació”. Després de sol·licitar-los,  els va obtindre a finals de juliol del 2014.

Els populars van dir que ells ja havien demanat el permís de Confederació en l'any 2009. L'alcalde els va repondre “potser sí que el van sol·licitar. Sol·licitar és una cosa i obtindre’l una altra” per a tornar a dir “permisos a l’Ajuntament en el 2011, no n'hi havia cap, i vam haver de demanar-los tots. I vam fer moltes gestions per aconseguir-los”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona noticia encara que 22.000 euros pareixen pocs diners. Sabeu quans m2 van a ocupar?

Anònim ha dit...

Quan començarien les obres? Les voreres de Blasco Ibañez,están fetes malbé. NO hi poden passar els carrets dels xiquets i les persones grans tenen serioses dificultat a la deambulació per elles.