L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 6 de març del 2018

PLENARI DE MARÇ 2018: El PP i el PSOE voten en contra de Valldigna Radio, l’emissora municipal

 
El consistori, amb els vots de Compromís i EU, aprova el sistema de gestió de “Valldigna Ràdio”, l’emissora municipal, que passarà a realitzar-la una empresa mitjançant una concessió. La concessionària serà la responsable de la programació, que haurà de complir les bases establides per l’Ajuntament quan a neutralitat, transparència informativa i participació.

L'emissora continuarà essent emissora municipal, així com serà de propietat de l'Ajuntament la freqüència. L'objectiu de la concessió és millorar el servei i que siga més atractiu per a tota la població.

Una imatge del plenari
El PP i PSOE en contra de l’emissora municipal

Els dos partit es van manifestar en contra de l’emissora municipal i van votar en contra de la proposta. No és la primera vegada que els dos partits voten en contra de qualsevol proposta que ha fet Compromís per millorar la ràdio.

L'alcalde Jordi Joan va haver de recordar que en la passada legislatura la ràdio que hi havia a Tavernes va ser clausurada amb un expedient sancionador del govern del PP de la Generalitat. També va recordar que el PP de Tavernes, a pesar de ser una actuació de la Generalitat del seu partit, va acusar a Compromís d'haver-la tancat i de no voler la ràdio, cosa que l'alcalde qualificava de mentira.

L'alcalde va recordar que el govern de Compromís està per una ràdio municipal i per això només havia tingut l'ocasió, havia creat el servei públic que ara rebutgen tant el PP com el PSOE..


El PP-PSOE voten "NO" a la ràdio municipal

La portaveu del PP, sempre interrompent les intervencions dels altres regidors, va insinuar que la ràdio municipal havia estat un capritx de Compromís, unes paraules que eren un total menyspreu a la voluntat expressada de milers i milers de vallers que demanaven una ràdio després que el govern del PP en la Generalitat va tancar l’anterior.

Igualment  va arribar a afirmar que els diners de muntar la radio, que xifrava en 60.000 euros, millor hauria estat haver-los gastant en altres coses.

El punt del plenari d'anit va servir per a demostrar la postura incongruent dels populars, que abans exigien a Compromís una ràdio i ara, quan està en funcionament, la rebutgen i diuen que millor no haver-la creat. I del PSOE, cada dia més arrimat als populars en els posicionaments sobre temes de gestió municipal. 

Una vegada més quedava ben evident que ni el PP ni el PSOE volen una ràdio municipal, i com sempre han fet quan s'ha tractat el tema en plenari, no van recolzar la ràdio municipal. Això sí en la inauguració i en el festival de la plaça Major tots de pressa a fer-se la foto i a intervindre en la programació.






1 comentari:

Anònim ha dit...

Cosa que no podem manipular com Canal o Radio 9 no la volen.