L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 21 de març del 2018

Per fi...! Tavernes ja es propietària de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol.




Tavernes ja és propietària de la gespa del camp de futbol després d’haver pagat lloguer durant 10 anys, fórmula triada pel govern del PP per amagar un préstec al 4’5% d’interés amb tots  els informes en contra de tres departaments municipals. 

El contracte, aprovat i firmat pel PP, no tenia consignació pressupostària, i l’adjudicatària  “Poligrás Ibérica SA”  no podia oferir el “Leasing” perquè no era una entitat financera. Tampoc l’empresa no podia fer un arrendament amb opció de compra de la gespa  perquè no era propietària del Camp de Futbol i no podia arrendar el que no és seu.

Els  informes tècnics, tots en contra, d’Intervenció, del Cap de la Secció de Contractació i del Secretari de l’Ajuntament, ni fer-los cas. Ells no podien fer eixe contracte, però els va donar igual  i  van adjudicar el contracte a Poligrás Ibérica SA  pel preu total de 573.571 euros,  amb interessos de finançament al 4’5%.

Eixe fals lloguer li ha suposat a Tavernes pagar 573.571 euros, més del doble que Simat ha pagat pel seu camp, com es va dir en el plenari de novembre. També sabérem en eixe plenari que havíem pagat el metre de gespa a 32 euros, quan per una gespa d’idèntica qualitat en els camps del Vergeret Compromís l’havia pagada a 14 euros. En el plenari es va dir: el contracte de la gesta es va firmar  en una època plena d’actuacions que acabarien en els casos judicials “Taula” o “Gurtel”.

Compromís ha acabat de pagar el lloguer i amb això, i segons el contracte, Tavernes  ja és propietària, per fi!!! de la gespa del Camp de Futbol.

El resum de la història: Un més dels "pufos" que ha hagut de solucionar el govern de Compromís, dels molts que va deixar el govern del PP (aparcament, piscina, deutes...).  


Nota:  Ho sabem. Els fets es produïren en el passat, però no estan tancats i les empastrades del PP, set anys després, encara Tavernes les paga:  

- la gespa del camp l'hem acabat ara de pagar, 
- els 2 milions a Diputació del canon del fem que els governs del PP cobraren i no pagaren, els acabarem de pagar enguany
- dels vora 20 milions de deute bancari en queden 8 milions
-,els 2 milions d’euros de l’aparcament ja estan pagats
- I prompte sabrem que ens costarà i haurem de pagar del gran desastre de la piscina coberta, eixa que tenia valoració 0 econòmica.