L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 7 de març del 2018

Passeig i Prado obtenen els banderins als ninot indudalts en les falles grans i infantils respectivament.


El ninot presentat per la falla Passeig serà el que enguany es deslliure del foc el pròxim dia 19 en haver obtingut el banderí acreditatiu de "Ninot indultat" en les falles grans. La composició presentada, dos figures que representen un matrimoni, s'adiu amb el lema de la falla: "Una familia ben re(i)al" de l'artista faller Toni Pérez.


Per la seua banda, el presentat per la falla Prado s'emporta el banderí al "Ninot indultat" entre les falles infantils. L'escena que ha presentat ens remet a una atracció de fira, recordant el lema faller "Tot per l'aire" de l'artista Miriam Garcia.


El vestíbul de la Casa de la Cultura s'ha omplert avui de gom a gom per conéixer el veredicte del jurat  i també com no presenciar l'exposició del ninot preparada per la Junta Local Fallera de Tavernes i de la qual us oferim unes imatges.



L'acte ha comptat amb la presència de l'alcalde, Jordi Joan, i la regidora de festes, Encar Mifsud, que han acompanyat a la fallera major de Tavernes Begoña Bononad. També han estat presents el president de la FdeF, Carlos Merenciano, i el vicepresident Juan José Martí.