L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

diumenge, 25 de març del 2018

Nou vandalisme en zones de jocs infantils. ¿Tirarem al fem 170.000 euros?


 Les fotos ens assabenten de l'aspecte que presentava fa nomes uns minuts els jocs infantils situats a la zona Els Sequers, al final del carrer La Barca. Algú s'ha entretingut i divertit arrancant el suro que fa de pis, els trossos del qual es podien vore tant dins de la zona de jocs com pel carrer.


Agraïm les fotos al veí que ens les ha enviades. I li diguem que comprenem el seu cabreig i indignació. Pensem que serem molts els que s'indignaran en llegir-ho i vore les seues fotos. I el problema rau en que no és la primera vegada, ni la segona, ni la tercera, ni... 


Tenim un greu problema de civisme i educació a Tavernes en alguns ciutadans. I de respecte al mobiliari urbà. I de comprendre que les inversions que fa l'Ajuntament ixen de la nostra butxaca, les paguem entre tots.

L'Ajuntament es gasta diners en instal·lar noves zones de jocs infantils, en millorar-les i després vénen els vàndals i les fan malbé, només pel gust de destrossar. I el bo del cas, com ha passat sempre i ací ho hem dit moltes vegades, mai no els veu ningú, mai ningu no posa en coneixement de la policia local una denuncia o diu qui son els autors. 


En menys d'un any el govern de Compromís ha invertit més de 170.000 euros en arreglar, millorar i ampliar zones de Jocs Infantils.  Si, com haveu llegit. Més de 170.000 euros en inversions en jocs infantils a Tavernes i platja. Si ho recordeu, a Tavernes poble les inversions més grosses han estat  60.000 euros al Passeig del País Valencià, sobre 57.000 euros en el Passeig de Lepant, els 32.700 euros en la Plaça d'Espanya i després a la platja les de la Plaça del Moro i reparacions diverses, fins arribar a la quantitat indicada.


El govern de Compromís des del primer moment ha fet una aposta ferma i seriosa per l'oci dels xiquets i xiquetes de Tavernes, pels nostres fills i filles, en ampliar i millorar, i crear, zones de jocs per a ells.  Una llàstima que hi haja veïns que ni ho valoren ni ho respecten.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Quant de vandalisme, per desgracia hi ha gentola que es diverteix fent mal, llastima que mai els pille ningu

Anònim ha dit...

Es pot vore els efected dels cohets a la zona de columpis de Lepanto, enfront de la falla, ple de cremades la gespa artificial, indignant.

Anònim ha dit...

I del vandalisme que han deixat les falles no es diu res? Fotos de com han quedat els columpis i la gespa artificial enfront de la falla la via? Ahi sí q sagueren pogut pillar, que sempre estaven els mateixos i esta clar q no va a canviar fins que lajuntament no es posa serio en el tema i comence amultar pels desperfectes. sera presis tirar coets ahi??

Anònim ha dit...

Les falles sempre diuen que no són els seus fallerets, que es gent de fora la falla, pero els que vaig vore cremant coets damunt la gespa i encenent foc en les escales de la Casa de la Cultura portaven un escut d'un tren en la blusa.

Anònim ha dit...

An sigut els del festivern homeee

Anònim ha dit...

Eixes zones tienen una edat d'us..i els caps de setmana,falles i festes diversos están plenes d'adolescents que fan prou el "cabra".Si els que s'encarregen de la seguridad no els fan fora al final burrera i desperfectes.I que es sancionen eixes actituds.Ja está be d'impunitat i condescendencia.

Anònim ha dit...

El mateix passa en la plaça d'espanya