L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimarts, 20 de març del 2018

Mediterrània Festival, el nou festival indie-rock, es presenta dijous

L'alcalde de Tavernes Jordi Joan, el regidor de Turisme, Josep Llàcer, el director de Mediterrània Festival, Enric Pellicer, i el president d’ACEPLAT, Santiago Escrivà, seran els encarregats de presentar el nou festival de música indie-rock "Mediterrània Festival " que se celebrarà a Tavernes a finals del pròxim mes d'agost.
 
L’acte tindrà lloc en el saló de plens de l’Ajuntament de Tavernes el pròxim dijous, 22 de març, a les 12:30 hores i està prevista l'assistència, cas de no sorgir algun problema d'agenda de darrer hora, dels cantats Carlos Hernández, del grup Ñeku, i Sean Marholm, del grup Dinero.

Tal com vam anunciar a principi de mes, s'estava gestant l'organització d'un nou festival musical  a les acaballes d’agost cosa que faria que la temporada acabara amb una tendència totalment positiva. També anunciàvem que la proposta s'havia presentat al govern de Compromís, i s'havia guardat discreció, fins a tindre-ho tot nugat i poder-ho anunciat oficialment.

La platja de Tavernes es converteix així en una mar de festivals, si tenim en compte que acolliria cinc festivals musicals de diferent concepció i tendència: el “Pop al carrer” al voltant del dia 20 de juliol, “Iboga Summer” sobre el 25 de juliol; el festival de corals “Cançons a la mar” (foto superior) de la primera setmana d’agost, “Sete Sois, Sete Luas” sobre el 10 d’agost i ara aquest, de nom Mediterrània Festival que podria celebrar-se a partir del 20 agost, sense oblidar actuacions i concerts que ofereix la societat musical local.

No cal ni dir la potenciació quan a nom i propaganda que això representa per a la nostra platja així com l'obertura de noves possibilitats de descentralització en ser el festival a finals d'agost. 

16 comentaris:

Unknown ha dit...

Increible
No escolten als veins. Ens tiren al carrer. No teniem prou amb l Iboga que ara ens torturen amb altre festimerda
I una residencia de gent major davant. Indignant

Anònim ha dit...

fantastica noticia! Li dona vida a la platja, atrau turistes i tots es beneficien d,estos festivals (q coneguen l poble, activitat als negocis)

Anònim ha dit...

jo no soc fan d,eixe estil de musica, tampoc del sete sois ni de l,iboga pero m,agrada que es facen este tipos d,events per tot el q representa per al nostre poble

Unknown ha dit...

Clar. Com a tu no et pica
Molts turistes estan faaaarts de festivals
Un coche amb la musica forta. 300 € de denuncia i estos 5 dies sinse poder descansar ni un minut
Oleeeeee
Es creuen que poder fer el que els done la gana. Pero per aixo estan els jutjats

Anònim ha dit...

Em pareix genial però el nom és molt cutre i poc atractiu..

Anònim ha dit...

A qui li pique que es rasque, despres es queixeu que el poble esta mort i quant fan algo es queixeu de tot

Anònim ha dit...

Altre festival?
Molt bé.
Més difussió de la marca Platja de Tavernes? Perfecte.

Però no es pot fotre sempre el mateix sector.
Encara que estiueges a prop de la zona del Iboga, pots suportar, amb sacrifici, la setmana que t'afecta el festival. Però dues setmanes de quasi 9 (dos mesos) és quasi el 23% de l'estiu.
Sembla ja un sacrifici excessiu.

Cal prendre nota.

Anònim ha dit...

La zona sud de la platja,no esta molt abandonada?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Cal pensar que allí no hi ha tot un sector urbanístic pendent de les construccions, com passa en la zona nord amb el sector 12: milers de metres de terreny amb totes les infraestructures urbanístiques i sense construir. Suposem que majorment serà per això

anonimo ha dit...

ara dic yo señor alcalde perque sempre te que ser el mateix tipo de musica ? sempre rock ? no es pot variar un poc per als mes joves ?? pregunte yo perque no o entenc? perque sempre son concerts de rock , eu respete pero variar un poc , una atra clase de jent , una atra clase de sonido , una atra clase de ambient

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tots no son concerts de rock, ni del mateix estil de música. Ni paregut.
Ni és igual l'ambient del Sete Sois, que de l'Iboga o el de Corals o Pop al Carrer, ni es dirigeix al mateix sector de població. No més cal anar per comprovar-ho.

Anònim ha dit...

Yo no se com ania gent que no li pareix res bé. Es una platja turistica i es bo que aniaguen coses de totes les clases deportivas, culturals etc. etc.
En el poble tambe es fan moltes coses i si protestaren de tot mal sería. Ara an tengut les falles i tenim paciencia tots, sobre tot es que viuven prop no parlem tant. I fan coses en moltes epoques del any.

Anònim ha dit...

Boníssima notícia! La música sempre és benvinguda, alegra l'ànima i dóna felicitat, a més d'obrir la ment, la qual cosa és molt necessària actualment. També estic d'acord en què no es concentre tot a la mateixa zona, la resta de veïns de l'altra banda de la platja també volem gaudir del bon ambient i alegria que donen els esdeveniments musicals.

Fain ha dit...

Una molt bona notícia! La música sempre és benvinguda, alegra l'ànima i dóna felicitat, a més d'obrir la ment, cosa que és molt necessària actualment. Però també seria interessant no concentrar-ho en la mateixa zona. Els qui vivim a l'altra part de la platja (zona Padur) també ens agradaria gaudir del bon ambient que es respira quan hi ha qualsevol esdeveniment musical.

Anònim ha dit...

Lo que tu vols ho fan en cullera i es diu medusa

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fain, es comprensible el que dius, però has de comprendre que uns festivals com aquests, que poden arreplegar 5.000 persones, s'han de muntar en un lloc on mínimament hi hagen les infraestructures que calen. No es pot muntar arreu.
En la zona sud no hi ha cap sector urbanitzat, com passa en el nord amb el 12, que tinga 30.000 metres quadrats. Sí, encara que semble una exageració entre aparcaments, zona de camping, lloc de musica, carpes annexes és el que ocupa l'Iboga, que per cert lloga als propietaris dels terrenys l'ocupació. I no és barata.
I ha d'haver-hi aigua, possibilitat de connectar a clavegueram, preses de llums, vials, etc. etc. Això ho compleix el sector 12 que, com saps, està urbanitzat encara que no tinga cap edifici en construcció.
És el que ens han explicat.