L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 23 de març del 2018

Llum Sansaloni renunciarà a l'acta de regidora en el plenari del dia 10 d'abril



La regidora de Compromís Llum Sansaloni, tinent alcalde i responsable de l’Àrea de Contractació i de la Seguretat Ciutadana, deixarà l’acta de regidora de Tavernes en el plenari del pròxim dia 10 d’abril.

La decisió de la regidora, encara que era coneguda de fa unes setmanes pel govern municipal, s’ha sabut avui després que la mateixa regidora haja informat a la militància de la seua decisió. Llum Sansaloni ha firmat avui mateix la renuncia a la dedicació exclusiva que té a l’Ajuntament, i és reincorporarà el pròxim dimarts, dia 27, al seu lloc de treball en l’Hospital de la Ribera, a la gerència del qual ja havia anunciat la seua reincorporació el passat mes de gener.

Llum Sansaloni deixarà el consistori després de 10 anys de dedicació com a regidora a la seua ciutat, tres en l’oposició en la legislatura 2007-2011, i set formant part del govern de Compromis, anys 2011-2018.  La regidora va obtindré la primera acta de regidora en qualitat de tercera de la llista del Bloc Nacionalista Valencià i després de la renuncia del regidor Miquel Bononat.

La regidora ha indicat que considera que és un bon moment per a deixar l’acta, i més quan ja havia decidit que no es presentaria a les eleccions del 2019. Segons tots els indicis, la regidora ha pres ara una decisió personal que ja tenia pensada pensant en que és el moment de que gent jove es faça càrrec de les gestions i puga aportar noves idees i noves visions al grup municipal i al partit, així com dependre diverses qüestions sobre la gestió del dia a dia del grup municipal.

Tot fa suposar que ocuparà el seu lloc la número 10 de la llista, Pilar Ausina, tècnic de turisme, que va resultar electa regidora en les votacions municipals, però que per un error en el recompte en la Junta Electoral de zona, es va vore privada de l’acta. 

Els canvis en els regidors del govern municipal de Compromís implicarà amb bastant seguretat canvis en els responsables de cada àrea de gestió, una decisió que haurà de prendre l’alcalde Jordi Joan.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Una matricula de honor per el trebaill fet estos anys. Bona sort per sempre en tot.

Anònim ha dit...

Que vaja be

Anònim ha dit...

Gràcies per Llum per tota la teua desinteressada dedicació per tots nosaltres. I ara què et vaja com el meréixes. Ànim Llum!!

Anònim ha dit...

Moltes gracies Llum. Jo de major voldria ser com tu. Ho intentare, tot i saber que sera molt dificil. Salut i Pais.