L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dijous, 29 de març del 2018

L'IES Jaume II el Just ha celebrat la V Setmana Cultural




L’IES Jaume II el Just ha celebrat en aquesta setmana i fins ahir dimecres la V Setmana cultural del centre amb un conjunt d’activitat que han resultat tot un èxit de participació d'alumnat i professorat. Enguany la setmana cultural ha estat un poc especial en coincidir amb el 50 aniversari de l’IES Jaume II el Just, cosa que han volgut recordar els alumnes amb la composició al·lusiva que veieu dalt en la fotografia.

Al llarg de la setmana s’han realitzat excursions i visites al jaciment de  Bolomor, a més de tallers diversos: de cuina, de crèpes, de maquillatge normal i zombie, d'ungles, de manualitats, de ceràmica.  Tot en un ambient que afavoreix la companyonia dels alumnes i el treball en equip sense oblidar el desenvolupament intel·lectual o esportiu.


La Policia Local ha col·laborat igualment amb la realització de diverses conferències sobre la conducció sota els efectes de l'alcohol, així com de prevenció de conductes perilloses o de risc a internet i a les xarxes socials per part dels adolescents.


El dimarts passat va visitar el centre Tona Català i Carme Morera Català per fer animació lectora del llibre "A mi què em passa" amb els alumnes de primer cicle d'ESO.

L’acte de cloenda va ser ahir amb la presència de l’alcalde, Jordi Joan, i regidors del govern municipals de Compromís, tots ells alumnes del centre, i que ha remarcat la importància d’escoltar les noves generacions i recordar que no parem mai de d’aprendre. L’alcalde els va traslladar els treballs que du a cap el govern municipal per a solucionar deficiències del Centre epcque també ha estat alumne del centre.


L’acte de cloenda ha servit per a lliurar els premis del concurs de microrrelats, de fotografia de natura, d'esports, de proves de matemàtiques, d'escacs, amb una actuació de l’IES Band que ha interpretat la Muixeranga i Queen Mix per la IES Band. Cal dir també que l’escenari del Saló d'Actes ha estat el lloc on s’han efectuat tres balls aeròbics coreografiats pels mateixos alumnes i professors d'EF.