L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 16 de març del 2018

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Si abans era bo, perquè ara no ho és?



Fa uns dies, el PP acusava al govern de Compromís d’haver contractat la gestió de la piscina d’estiu a una empresa local només perquè en eixa empresa tenien interessos un familiar de la regidora Llum Sansaloni. 


L’acusació demostra la ignorància que té la portaveu del populars en la història dels assumptes municipals i també ens deixa clar que el poble li importa un rave, perquè la seua actuació no té altre objectiu que manipular fets per tal d’enganyar als ciutadans. No li interessa res Tavernes, sinó desacreditar el govern, siga com siga, encara que Tavernes s’enfonse.


I als fets ens remetem, perquè la contractació de la gestió va evitar tancar la piscina i facilitar que oferirà els servei als veïns. I això  ho diu l’àrea de personal: el govern de Compromís es va vore obligat a contractar una empresa perquè les lleis del govern de M. Rajoy prohibien contractar personal municipal i, a més, la greu situació en que el PP va deixar la Hisenda Municipal ho feia inviable. I si s’ha de contractar, que millor que una del poble, i especialista en serveis esportius i manteniment.


Si la portaveu del PP es prenguera la molèstia d’informar-se, sabria que en la legislatura 2007-2011, el govern del seu partit va contractar i adjudicar la remodelació del camp de gespa natural del Vergeret a eixa empresa de serveis perquè, segons van justificar, era una empresa altament especialitzada i la millor per a dur a terme aquestes obres. Com hem dit era el govern del PP on per cert era regidor un cosí germà de Llum Sansaloni, que  també era regidora, en l’oposició. 


També se li va contractar a la mateixa empresa la reforma d’una zona verda del Vergeret i el condicionament de la gespa artificial del campet de futbol 7 (dalt en la foto). Per cert, van costar 75.000 euros (res a vore amb el cost de mig milió que va costar un altre camp que el PP va contractar a una empresa de fora). I de nou contracta el PP, que té un regidor cosí germà de Llum Sansaloní que continua essent regidora en l’oposició.


L’anterior govern, del seu partit,  tenia un regidor cosí germà d’un responsable d’eixa empresa i Llum Sansaloni era regidora, però el seu partit sí que podia contractar l'empresa. Uns anys després,  amb govern de Compromis, de regidora també Llum Sansaloni i també de regidor el cosí germà esmentat ara en l’oposició, ja no es podia contractar l’empresa.

¿Vosté de que va senyora portaveu? ¿Com s’atreveix a fer acusacions de favoritisme quan els fets del seu mateix partit li rebaten i desmunten els arguments?. Però ja se sap... assabente’s primer dels fets, perquè de vegades la ignorància sol fer a molts ser atrevits!


Li ho vam dir i li ho repetim: açò és un poble, gran, però poble i tots tenim amics, familiars i coneguts i no en un partit si no mols partits. I l’únic que aconsegueix es cabrejar les famílies, veïns i amistats del pobles entre elles. I vostè cada dia més aïllada dels que sempre han estat al costat del seu partit que també estan cada dia més lluny, mouen el cap i diuen: així no, així no!. I el Cs guaitant per un cantó.

Les opinions expressades són nostres i de ningú més

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cal una sessió sobre l'estat de l'ajuntament oberta al poble

La Cotorra de la Vall ha dit...

Tots els mesos hi ha una oberta al poble, entrada lliure, amb preguntes al govern i on els assistents poden demanar al final intervindre i no hi ha cap sessió amb més de 20 assistents.