L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 1 de març del 2018

L’escola d’ocupació "Et Formem" actua als passos de vianants i els fa més practicables i accessibles


L’escola d’ocupació "Et Formem", en col·laboració amb l’equip tècnic de l’Ajuntament de Tavernes, ha actuat en 3 encreuaments amb l’objectiu de millorar-ne l’accessibilitat. 

En concret, han estat 6 les voreres en què s’ha intervingut. En el carrer la Farola, els alumnes del taller d’ocupació han modificat l’encreuament per a fer-lo practicable, a fi de completar l’itinerari que facilita l’accés fins al centre ocupacional "Integra Valldigna". 

Per altra banda, també s’ha actuat en 4 guals del carrer Cantalot per a fer-los accessibles. En concret, en el pas de vianants que hi ha davant de l’escola infantil Sant Miquel i en el pas de l’encreuament del carrer Cantalot amb el carrer Simat. En este cas, els 4 guals s’han modificat per a fer-los accessibles, amb pendents de cota zero, paviments tàctils i franges visuals. A més, en el carrer Simat s’ha rebaixat el pendent de la vorera, un punt molt demanat pels veïns de la zona.

Llum Sansaloni, regidora de Contractació i Obres Públiques, ha assenyalat que “les actuacions són una mostra més del compromís que ha assumit este govern amb la millora de l’accessibilitat i condicionament d’espais de relació per al ciutadà, com són les voreres del nostre municipi. En els últims anys hem fet nombroses intervencions seguint el Pla d’Actuacions en la Via Pública: avinguda Germanies, zona del Prado Comarcal, encreuament de la CV-50 a l’altura del carrer Mar, etc. així com altres actuacions previstes als carrers Calvari, Lepant i Sant Pere, entre altres. A més, aquestes actuacions es sumen a la gran quantitat d’intervencions fetes per a pal·liar desperfectes a les voreres”

La regidora de Compromís ha indicat que “sabem que la llista és llarga, però amb pas ferm i decidit estem atenent les necessitats més urgents per tal d’aconseguir itineraris per a vianants més segurs i accessibles a Tavernes”.


1 comentari:

Anònim ha dit...

Llástima que només li quede poc temps de vida... Idem a T'avalem