L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 23 de març del 2018

L’alcalde Jordi Joan ha rebut a l'Ajuntament els estudiants americans d’intercanvi amb l’IES Jaume II el Just


L’alcalde de Tavernes de la Valldigna, Jordi Joan, ha rebut els 30 joves estudiants americans del programa d’intercanvi entre l’IES Jaume II el Just de Tavernes i el Penncrest High School de Media (Pennsilvània, Estats Units). 

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha dirigit unes paraules als alumnes i professors de l’intercanvi per a donar-los la benvinguda a l’ajuntament i encoratjar-los a seguir enriquint-se amb este intercanvi que “deixa una petjada inesborrable”. Així mateix, dos dels estudiants i una de les professores també han exposat un discurs per a agrair el tractament que han rebut i ha remarcat que “ha sigut una experiència inoblidable”. En record d’este intercanvi, els professors americans han entregat a Jordi Juan un present, símbol de l’amor fraternal que distingeix la ciutat de Media, i l’alcalde els ha regalat un socarrat, un tipus de ceràmica pròpia de la zona.

Els 30 alumnes americans, entre 16 i 17 anys, passaran 3 setmanes a Tavernes, acompanyats pels professors Alicia Commale, Lori Spring-Rice i Donna Montich. Durant la seua estada de convivència entre els vallers, els estudiants han viatjat per a conèixer alguns dels indrets més significatius de la història i del present de València, han viscut les falles de Tavernes i han assistit a les classes de l’IES Jaume II, entre altres activitats programades.

Esta és la 8a vegada que es realitza l’intercanvi entre els dos centres a cada banda de l’Atlàntic, una experiència que la determinació dels professors Ximo Blasco, Maria José Montesinos i Anna Bellver donarà continuïtat. En el viatge dels vallers a Media, realitzat el setembre passat, els nostres alumnes acudiren a les classes de l’institut americà, entre altres activitats.