L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 14 de març del 2018

L'Ajuntament trau a concurs els serveis de temporada de platja fins el 2020


La Regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament ha informat de la convocatòria de concurs públic per a adjudicar serveis de temporada de platja per als pròxims 3 anys. 

La convocatòria inclou la concessió dels dos barets i els dos quioscos de la platja, les zones d’hamaques i para-sols, i un nou servei d’embarcacions sense motor. En total, els concursants poden concórrer a la licitació de 5 lots que oscil·len entre els 900 euros i els 5.160 euros.

La convocatòria està activa des del passat 7 de març amb un termini de 10 dies hàbils i tindrà, com a novetat,  una nova modalitat per a la consideració de les propostes. Així, fins ara, l’elecció es feia per subhasta, de manera que la millor proposta econòmica s’enduia la concessió. 

Ara s'ha establert una nova modalitat d’elecció, un model de concurs públic, on a més de l’oferta econòmica (avaluada amb 10 punts sobre 15), es valorarà l’experiència que el concursant acredite (5 punts sobre 15).

Ampliació del període d'activitat.

Cal indicar que, a més de la nova modalitat de consideració de les propostes, les clàusules del concurs recullen l’ampliació del període d’activitat de la concessió dels quioscos, que passa a ser des del 20 d’abril fins al 15 d’octubre. L'objectiu es perllongar el servei i incidir així de manera positiva en la desestacionalització del turisme.

Cal remarcar que s’ha licitat un nou servei d’embarcacions sense motor (barquetes de pedals, etc.) amb el qual es pretén dinamitzar l’activitat a la platja, oferint al mateix temps més atractiu als banyistes.

Els interessats poden adreçar-se al Departament d’Urbanisme per a obtindre més informació. El termini de presentació de candidatures acaba el dimarts, 21 de març.