L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

divendres, 16 de març del 2018

L'Ajuntament organitza un dispositiu especial de seguretat per a les festes falleres


Els cossos de seguretat de l’Ajuntament de Tavernes, el servei de neteja i la brigada municipal, en coordinació amb els cossos de seguretat estatals i el consorci de bombers, han preparat un dispositiu especial per a les festes falleres.

La regidora de Seguretat, Llum Sansaloni, ha destacat “l’esforç de la Policia Local i dels efectius municipals per a garantir una celebració de les festes falleres amb seguretat i benestar, col·laborant amb les comissions i vetllant per la convivència respectuosa entre fallers, veïns i visitants”.

La Policia Local ha desplegat un dispositiu especial que triplicarà la presència de patrulles en els carrers i augmentarà la vigilància en els actes de més concurrència. En determinats moments poden acumular-se fins a 5 dotacions en el carrer.

El dispositiu, activat des de la passada cavalcada del ninot i que durarà fins a la nit de la crema, farà especial èmfasi en l’ús correcte dels artefactes pirotècnics, el compliment dels horaris, la seguretat i atenció al ciutadà, i ordenació del trànsit.

Per altra banda, Protecció Civil duplicarà efectius per tal d’atendre les necessitats de les falles, amb l’activació d’un dispositiu 24 hores que estarà llest per a actuar davant qualsevol incident. A banda, mobilitzarà un camió cisterna amb capacitat per a 3000 litres, a més del vehicle 4x4 dotat amb desfibril·lador i altres components de seguretat, tot per a assegurar una crema sense incidents.

Els dispositius estaran coordinats amb el consorci de bombers, i es sumaran als plans especials de Policia Nacional i Guàrdia Civil.

La brigada municipal també s’hi està involucrant a fons. Durant els últims dies ha muntat escenaris, ha proporcionat materials per a les diferents falles, ha instal·lat la senyalització específica en tot el municipi i durant les celebracions treballarà conjuntament amb les comissions falleres en l’organització dels diferents esdeveniments.

El servei de neteja també es reforça per a les falles

El servei de neteja es reforça amb 5 efectius i mitjans mecànics per a fer front a les necessitats especials dels dies de falles. Així, el dispositiu duplicarà els efectius en la platja i doblarà els esforços en la ciutat amb l’objectiu d’esborrar els rastres de brutícia dels esdeveniments. A més, incrementa els mitjans mecànics per a comptar finalment amb dos pales, un camió de càrrega, un camió cisterna i dos màquines agranadores.

L’objectiu és assegurar la neteja dels carreres durant les festes, i que unes hores després de la crema de les falles no quede rastre paer a que la ciutat desperte en la normalitat.