L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dijous, 15 de març del 2018

L’Ajuntament llança una iniciativa de foment de la igualtat, la integració i el respecte en les falles


La regidora d’Igualtat de l’Ajuntament de Tavernes de la Valldigna, Noèlia Alberola, i la regidora de Festes, Encar Mifsud, han presentat en el saló de plenaris la iniciativa #6Falles1Festa, que compta amb el suport i la col·laboració de les 6 comissions falleres de la ciutat.

La iniciativa vol difondre un missatge d’igualtat, integració i respecte en les celebracions de les falles.

L'acte va comptar amb  l'assistència dels representants de totes les falles de Tavernes i en transcurs es va presentar la iniciativa i es desvelà el cartell i els materials que faran de suport de la campanya durant les festes. A més, el consistori reconeixerà la iniciativa i la col·laboració de les comissions en la defensa de la igualtat fent entrega d’un banderí a cada una.

La regidora d’Igualtat anuncià que, per a les falles de 2019, la Regidoria convocarà uns premis amb dotació econòmica que reconeixeran les falles que destaquen en el foment de la igualtat i en la lluita contra la violència de gènere.

Noèlia Alberola ha assenyalat que “la iniciativa incideix en el missatge d’una societat moderna i madura, en un missatge que apel·la a la igualtat, al respecte i a la integració d’una manera extensiva. A més, volem reconèixer la faena de les 6 comissions en este tema amb l’entrega d’un banderí. La campanya es basa en la suma d’esforços per a aconseguir un missatge més potent”.


Per altra banda, Encar Mifsud ha destacat que “les falles són una festa vertebradora en què participa tota la ciutat, i per això tenen un gran potencial vehicular per a promoure i visibilitzar aquests valors”. “Estem molt contentes de poder comptar amb el suport i la col·laboració de les comissions per a difondre un missatge més ferm”, ha conclòs la regidora. 

La campanya difondrà entre els diversos casals la cartelleria, els tríptics amb informació sobre violència de gènere, punts de llibre amb un decàleg per al foment de la igualtat i polseres. A aquests materials s’hi afigen els distints elements i iniciatives de cada una de les falles.