L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 28 de març del 2018

L'ajuntament executa obres de millora d'accessibilitat en Prado-Alfàndec per valor de 210.000 euros



Les obres de millora de l’accessibilitat de la zona del Prado Comarcal-CEIP Alfàndec i que afecten per extensió als carrers adjacents avancen amb el ritme previst, i ara mateix estan centrades en les millores del carrer Lluís Vives, com es pot vore a la fotografia superior.

La inversió de l’Ajuntament per a efectuar aquestes obres és de 210.000 euros que provenen de fons propis municipals.  El projecte contempla la millora de l’accessibilitat i l’ampliació de voreres i construcció de passos accessibles a quota zero en la zona urbana del Prado Comarcal-CEIP Alfàndec i els carrers  Rei En Jaume I, Lluís Vives, Mestre Sansaloni, Carrer Gandia, Carrer del Cister i Joaquín Verdú.


Carrer Mestre Sansaloni
Aquestes millores facilitaran l’accés als ciutadans als punts de gran concurrència com són el Centre de Salut, la Casa de la Musica, el CEIP Alfàndec, la zona de jocs infantils de la Plaça d’Espanya i zones esportives com la piscina d’estiu i fins i tot el Poliesportiu Municipal.


Carrer Mestre Sansaloni
 Cal recordar que el projecte va ser elegit com a prioritari pels veïns del districte d’Alfàndec en les reunions participatives que va obrir el govern municipal de Compromís on els vallers i valleres que van voler participar van decidir quins eren els projectes a executar en la ciutat.


Carrer Ràfol

El govern de Compromís actua amb aquestes obres en 11 encreuaments per millorar l’accessibilitat en la ciutat. Les obres corregiran moltes de les deficiències que tenen aquests carrers des de fa dècades amb la construcció de voreres mes amples i dotades de passos accessibles en els encreuaments amb altres carrers: pendents de quota zero, paviments tàctils i franges visuals per facilitar el pas a les persones amb mobilitat reduïda o fins i tot als vianants amb cotxes de bebès o carros de compra.