L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.219

PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 13.865

dilluns, 19 de març de 2018

La mascletà a l'Avinguda de Malta és el pòrtic de la "nit del foc" ( vídeo)L’Avinguda de Malta ha acollit un any més la tradicional mascletà de Sant Josep, una bona mascletà iniciada amb un ritme que semblava lent, per a canviar tot seguit amb un bon ritme i amb el seu “terratrèmol” final. En resum una bona mascletà, digna per a una ciutat com la nostra, i  que ha estat seguida per centenars de fallers i falleres a més de molts veïns que s’hi ha acostat per a viure-la en directe.

En el moment de la mascletà el vent ha bugat, però sense ser gran impediment per al seu desenvolupament. Com es tradicional també, la fallera major de Tavernes, Begoña Bononad, i les falleres majors de La Via i major infantil del Passeig, 1rs premis de les falles gran i infantil, han estat encarregades d’encendre la metxa de la traca inicial, un moment en el que ha estat acompanyat per la cort d’honor, i en les rodalies les fallers majors de les sis falles valleres. Així mateix, l’alcalde de la ciutat Jordi Joan, la regidora de festes Encar Mifsud i membres del consistori  hi han estat presents.I arribem avui al final de la festa. A boqueta nit, es cremaran les falles infantils, també com es el costum sobre les 21 hores i sense que hi haja un ordre concret, pràcticament totes sobre la mateix hora. A partir de les 23'30 començaran les falles grans, i per ordre invers al premi rebut, es cremaran les falles grans:  Cambro, Portal,  Dula, Prado, Passeig  i la Via, que calculem serà a partir de les 2 de la matinada.

Confiem que el temps, encara que no s’anuncia bon oratge, deixe fer la cremà a tot arreu del País Valencià amb normalitat i sense causar problemes. 

Per acabar, i per a tots aquelles que no haveu estat en la mascletà us oferim el vídeo.