L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 28 de març del 2018

La Fístula Vallkanika ens alegra la Pasqua amb un nou video clip adients per aquests dies


Vallers i valleres, estem damunt de Pasqua! No cal que us recordem que la Pasqua és el temps de la "mona", el "sarvatxo", eixir al camp i passar un bon dia. I com passem un bon dia? Amb els amics i amigues, al voltant d'una paella, valenciana com cal, res d'invents, i tot el que gira al seu voltant: la cassalleta, les bromes, i si li has posat prou sal, massa caldo... tot això que sabeu massa.

Tot això és el que ens recorda la Fístula Vallkanika, en un magnífic videoclip on aprofita els paratges del nostre Tavernes per fer una lloança del nostra plat nacional a través de la ironia i la broma per recordar que li sol passar a la quadrilla quan s'ajunta per fer una paella, i més si no hi massa experiència: calder cremat, foc descontrolat, i al final, menja paella qui en menja...

Només cal escoltar la tornada de la cançó, i cal fer-ho amb un somriure perquè és el que sempre sol passar: 

lleva caldo, fica arròs, està dolç o li falta sal

que ens recorda moments i vivències que tots hem viscut, i tot amanit per una música que ens enganxa, ens fa ballar i que en alguns moments ens recorda a la popular "La tarara". 

En resum, un encert del grup que torna a endevinar-la amb una cançó que naix de les vivències populars dels membres dels grups, per fer una  una cançó del poble i per al poble. Esperem que siga la cançó de la Pasqua vallera 2018.

Tot un encert, amics de la Fístula Vallkanika. La nostra enhorabona.