L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 9 de març del 2018

Exit total: més de 500 dones han participat en la Cursa de la Dona i han omplert el carrer d'un mar rosa



Més de 500 dones, de totes les edats, han participat la vesprada-nit d’avui divendres en la tradicional "Cursa de la Dona" celebrada amb ocasió del Dia Internacional de la Dona i organitzada per la regidoria d’Esports. La cursa arribava enguany a la seua 17é edició, amb la qual cosa és la més veterana de les que se celebren a la Safor Valldigna.


Bon ambient a la Plaça Major abans de l'eixida
Molta gent, molta presència de vallers i valleres, major i joves, i una Plaça Major de gom a gom amb un ambient animat  molt afavorit tot per la bona temperatura en eixe moment fruit del bon dia que hem gaudit.

Escalfament abans de l'eixida


Abans de la cursa ha tingut lloc la inscripció de les participants, amb un “Dorsal 0” amb un donatiu voluntari que enguany s’ha dedicat a la Lluita contra el Càncer i que ha estat de 350 euros.

I moment abans de l’hora prevista de la curs, s’ha iniciat el calfament de les participants a ritme musical i amb el convenciment per part de totes le participants que cal realitzar-lo per evitar possibles lesions.  L’eixida totalment puntual i com estava marcat: a les 19’30 hores essent el regidor d'Esports, Josep Llácer, les regidores Bea Ferreres i Llum Sansaloni, i el regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, els encarregats de tallar la cinta que donava pas a la cursa.

Tall de la cinta i eixida de la cursa

La cursa, com ja es conegut no es competitiva, amb una distància de 2 km. i de 3 km, segons la modalitat a la qual t’hi apuntaves, per un circuit urbà pels carrers de Tavernes i que la gent jove que hi participava no va tardar gaires minuts en recórrer i arribar a la Plaça Major on estava també l’arribada.

Lliurament d'obsequis a les participants
L'Ajuntament ha obsequiat amb un detall commemoratiu a totes les participants en la cursa a més de la samarreta confeccionada per a l'ocasió. Com un any més tot un èxit en l'organització i sobre tot el poder comptar amb la satisfacció de centenars de dones que han gaudit d’uns moments alegres, joiosos i sobre tot esportius, amb una gran germanor entre les dones de totes les edats, unides en aquesta cursa per reivindicar un paper igualitari en la societat.

Unes imatges de la plaça durant el lliurament d'obsequis
La cursa compta amb la col·laboració de la regidoria d’Esports, amb monitors de l’Escola de Jocs i Extraescolars, Diputació de València, Generalitat Valenciana, Club Atletisme la Valldigna, Protecció Civil, Creu Roja i les empreses Cesar Esports, Fruites Tono i Lanjaron (Disvall).