L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dissabte, 17 de març del 2018

El Trail Les Creus se celebrarà a Tavernes el dia 22 d'abril


El Centre Excursionista de Tavernes en col·laboració amb l’Ajuntament organitza el "Trail Les Creus" el pròxim dia 22 d'abril, una cursa tècnica que transcorre per la muntanya de Les Creus i els seus principals paratges.



La prova consistira en dues curses, amb modalitats de 22,5 km i 12km, i també una marxa de regularitat de 10 km on els participants podran gaudir de les muntanyes tan meravelloses que envolten la nostra població.



Les inscripcions per a les proves i la marxa estan obertes al següent enllaç

                        https://www.mychip.es/evento/trail-les-creus-2018-2



Tavernes acollirà un esdeveniment esportiu únic, en el què els amants de la muntanya gaudiran de la natura en un ambient immillorable!!


Els interessats podeu ampliar informació en la pàgina de Facebook del CETV on s'aniran contant totes les novetats 

                                https://www.facebook.com/CETV.TAVERNES/
 
 
 
EL VIDEO